Chat with us, powered by LiveChat Gå til sidens indhold
For kursister

Vores digitale univers

På KVUC benytter vi os af forskellige digitale systemer i forbindelse med undervisningen og til at formidle vigtige informationer undervejs i din uddannelse hos os.

Her får du et overblik over alle systemerne i vores digitale univers og et indblik i, hvad du kan bruge de forskellige systemer til. 

Læringsplatform

Mit KVUC

Mit KVUC er vores intranet for kursister. Her finder du alle relevante oplysninger i forhold til dine studier som for eksempel undervisningsplaner, lektier, nyheder om arrangementer mm.

Gå til Mit KVUC
Læringsplatform

Studieaktivitet og skema

I Studieaktivitet og skema finder du dit skema, afleveringsfrister, eksamensdatoer og karakterer. Det er også her, du holder dig orienteret om vigtige meddelelser som skemaændringer, fravær og aftaler.

Gå til Studieaktivitet og skema
Kursist e-mail

Webmail

På KVUC får du tildelt en kursist e-mail gennem Microsoft Office 365. E-mailkontoen kan bruges til at downloade Office 365-pakken og til at få studierabat på køb af bøger online.

Gå til webmail
Office-programmer

Office 365

Du får stillet Office 365 gratis til rådighed, så længe du går på KVUC. Office 365 giver dig adgang til Word, Excel, Powerpoint mm. Derudover får du lagerplads i "skyen".

Gå til Office

Har du spørgsmål om digitale systemer eller IT?

Er du kursist, og har du spørgsmål om vores digitale systemer eller IT, er du altid velkommen til at kontakte IT-support.

Vælg kurv

Vælg den uddannelse, du er i gang med at tilmelde dig.

Tilmelding til HF, AVU og FVU
HF - Gymnasial uddannelse
AVU - 9. og 10. klasse for voksne
FVU - Læse, skrive og regne
Tilmelding til GS
GSK - Gymnasiale suppleringskurser
SOF - Supplerende overbygningsforløb