HF

Gymnasial uddannelse

Med HF får du en gymnasial uddannelse, der kan give dig adgang til de videregående uddannelser.

På KVUC tilbyder vi Københavns mest fleksible HF-uddannelse. Du kan læse enkelte fag eller tage en hel HF-eksamen, og vi tilbyder dig at læse din HF enten online eller lige i centrum af København.

2-årig HF

Tag en 2-årig HF

På den 2-årige HF gennemfører du en HF på to år. Når du står med huen på, har du en gymnasial uddannelse, der kan give dig adgang til de videregående uddannelser. Du kan vælge imellem en lang række forskellige HF-linjer alt efter dine interesser eller den videregående uddannelse, du drømmer om at læse videre på.

Læs mere om 2-årig HF

Design din egen HF

Hos os har du mulighed for at tage din HF som enkelte fag i den rækkefølge, du ønsker. Du kan læse online eller tage dine fag på hold i centrum af København - eller en kombination af begge dele.


Vælg et særligt HF-forløb eller byg oven på din HF med SOF

Vi tilbyder flere forskellige særligt tilrettelagte uddannelsesforløb på HF. Forløbene består af enkeltfag og er målrettet dig, der har bestemte drømme, ønsker eller fremtidsplaner.


Citat - tidligere kursist

Jeg har haft virkelig mange både søde og meget kompetente lærere på KVUC, som jeg synes har været gode til at favne alle vores forskelligheder og været med til at skabe en kultur, hvor man ikke føler, at der findes nogen dumme spørgsmål. Man føler altid, at der er tid og overskud til, at man lige kan få forklaret tingene en ekstra gang.

Karoline, HF Enkeltfag

Bliv HF-selvstuderende eller få vurderet dine kompetencer


Find dit fag på HF

Find fagbeskrivelser for alle de fag, du kan læse på HF. Du kan finde information om fagenes indhold, eksamensformer og regler for optagelse.

Læs mere om fag på HF

Vi er altid klar til at hjælpe dig

I HF Vejledningen er vi altid klar til at vejlede dig og svare på dine spørgsmål. Det er os, der hjælper dig med at blive tilmeldt den uddannelse på HF, du gerne vil starte på.

Vælg den uddannelse, du er i gang med at tilmelde dig.

Tilmelding til HF, AVU og FVU
HF - Gymnasial uddannelse
AVU - 9. og 10. klasse for voksne
FVU - Læse, skrive og regne
Tilmelding til GS
GSK - Gymnasiale suppleringskurser
SOF - Supplerende overbygningsforløb