FVU

Forberedende voksenundervisning

Med FVU bliver du bedre til at læse, stave og skrive og/eller regne og forstå matematik. Du kan også forbedre dine digitale kompetencer.

FVU står for forberedende voksenundervisning, og er undervisning for dig, der føler dig usikker i at læse, stave og skrive og/eller at anvende matematik og IT i hverdagen. På KVUC tilbyder vi både FVU dansk, FVU matematik og FVU Digital samt særligt tilrettelagte pakkeforløb. 

Ring eller skriv til FVU Vejledningen

82 32 66 00

FVU

Undervisning med udgangspunkt i din hverdag

Forberedende voksenundervisninger undervisning i FVU Dansk, FVU Matematik og FVU Digital, der tager udgangspunkt i temaer fra din hverdag. Du tilmelder dig fagene enkeltvis, og kan kombinere med mange andre typer undervisning, fx AVU eller ordblindeundervisning.

Læs mere om FVU

FVU Fagpakker

Fagpakkerne på Forberedende Voksenundervisning giver dig mulighed for at vælge særligt tilrettelagte pakker med dansk, og matematik.


Læs mere om FVU-fag

I vores fagbeskrivelser kan du læse om FVU-fagenes indhold og læringsmål, og du kan få mere at vide om prøver og optagelse på fagene.

Gå til FVU Fagbeskrivelser

Gå til FVU-prøve i et fag

Som selvstuderende på Forberedende Voksenundervisning går du til prøve i de fag, du er tilmeldt, uden at modtage undervisning.

Læs mere om FVU Selvstudie

Se flere tilbud om Forberedende Voksenundervisning

På voksenuddannelse.dk har du mulighed for at finde aktuelle tilbud om FVU på andre skoler end KVUC.

Besøg voksenuddannelse.dk

Vi er altid klar til at hjælpe dig

FVU Vejledningen kan hjælpe dig med spørgsmål og tilmelding til FVU. Kontakt os ved at skrive en e-mail til fvu@kvuc.dk med dit navn, e-mailadresse og mobilnummer, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Vælg den uddannelse, du er i gang med at tilmelde dig.

Tilmelding til HF, AVU og FVU
HF - Gymnasial uddannelse
AVU - 9. og 10. klasse for voksne
FVU - Læse, skrive og regne
Tilmelding til GS
GSK - Gymnasiale suppleringskurser
SOF - Supplerende overbygningsforløb