Chat with us, powered by LiveChat Gå til sidens indhold

Gymnasial supplering

Med gymnasial supplering kan du supplere din eksamen med de fag, du mangler for at opfylde adgangskravene til dit drømmestudie.

Du kan vælge at supplere din eksamen på GSK-hold om foråret, efteråret eller om sommeren, eller du kan tage GSK som online undervisningsforløb.

Hvis du har en HF eller EUX 1. del og gerne vil læse videre på de lange videregående uddannelser, kan du vælge at tage et supplerende overbygningsforløb (SOF).

Byg oven på din HF-eksamen

Med det supplerende overbygningsforløb (SOF) kan du bygge oven på din HF-eksamen, så du kan få adgang til at søge optagelse på de lange videregående uddannelser på universitetet.

Læs mere om SOF

Supplér din eksamen på hold

Med GSK kan du supplere din eksamen med et til to fag på hold i foråret eller efteråret. Du kan også supplere et enkelt fag og niveau på de intensive turbohold i sommerferien.

Læs mere om GSK

Supplér din eksamen online

Med GSK Online har du i udvalgte fag mulighed for at tage dine suppleringsfag som online undervisning. Det betyder, at du selv kan bestemme hvornår og hvor, du vil læse.

Læs mere om GSK Online

Find dit fag på GS

Find fagbeskrivelser for alle de fag, du kan læse på GS. Du kan finde information om fagenes indhold, eksamensformer og regler for optagelse.

Gå til GS fagbeskrivelser

Vi er altid klar til at hjælpe dig

I GS Vejledningen er vi altid klar til at vejlede dig og svare på dine spørgsmål. Det er os, der hjælper dig med at blive tilmeldt de fag og hold på GS, du gerne vil starte på.

Pige og dreng ved Nørreport
Vælg kurv

Vælg den uddannelse, du er i gang med at tilmelde dig.

Tilmelding til HF, AVU og FVU
HF - Gymnasial uddannelse
AVU - 9. og 10. klasse for voksne
FVU - Læse, skrive og regne
Tilmelding til GS
GSK - Gymnasiale suppleringskurser
SOF - Supplerende overbygningsforløb