HF Elitesport

Læs HF, mens du dyrker elitesport

Er du elitesportsudøver, kan du på KVUC sammensætte et fleksibelt HF-forløb, der er tilpasset dig.

Vi tilbyder et voksent og seriøst studiemiljø, hvor der er plads til, at du kan fokusere på din sport og blive klar til en videregående uddannelse på samme tid. Vi har samarbejdsaftaler med både Team Danmark og Team Copenhagen. Hvis du er elitesportsudøver uden en af disse aftaler, kan vi også hjælpe dig.

Læs mere om HF med Team Danmark og Team Copenhagen


Er du elitesportsudøver uden en samarbejdsaftale?

Hvis du dyrker idræt på eliteplan, men ikke har en samarbejdsaftale, er der stadig fordele ved at læse HF på KVUC. Kontakt vores HF Vejledning og få mere at vide om, hvordan du kan sammensætte et forløb, der giver plads til din sport.

Kontakt HF Vejledningen

Citat - kursist på HF Elitesport

Jeg har oplevet en rigtig stor fleksibilitet fra skolens side - både hvad det angår afleveringsfrister, men også hvis nogle af fremmødedagene har kollideret med vigtige turneringer (...) Hvis man som mig mangler nogle fag fra gymnasiet for at kunne søge ind på drømmeuddannelsen samtidig med, at man vil gå all-in på sin sport, så er online supplering på KVUC en rigtig god løsning!

Bordtennisspiller Thea Amalie Nielsen

Vi er altid klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål til muligheden for at læse HF med en samarbejdsaftale, eller vil du gerne have hjælp til at tilmelde dig? Du er altid velkommen til at skrive til elitesport@kvuc.dk.

Vælg den uddannelse, du er i gang med at tilmelde dig.

Tilmelding til HF, AVU og FVU
HF - Gymnasial uddannelse
AVU - 9. og 10. klasse for voksne
FVU - Læse, skrive og regne
Tilmelding til GS
GSK - Gymnasiale suppleringskurser
SOF - Supplerende overbygningsforløb