Erhverv

Samarbejdspartnere og forløb

På VUC Erhverv København har vi stor erfaring med efter- og videreuddannelse af medarbejdere, og vi har flere eksempler på vellykkede forløb hos forskellige virksomheder.

KVUC arbejder sammen med andre aktører i blandt andet uddannelsessektoren for at kunne tilbyde de bedste kurser. Her kan du læse mere om vores samarbejdspartnere og nogle af de undervisningsforløb, vi tidligere har gennemført for virksomheder og organisationer.

Kontakt os for at høre mere

Samarbejdspartnere

VUC Erhverv & Sjælland

VUC Erhverv Sjælland & København er navnet for et fælles team, der samarbejder om efteruddannelsesindsatsen i Region Sjælland og København.

VUC Erhverv Sjælland & København er en stærk spiller i forhold til at give offentlige og private virksomheder et markant fagligt løft.

Læs mere om VUC Erhverv Sjælland & København

Tidligere forløb

TOMS

Toms Group valgte at opkvalificere deres tosprogede medarbejdere i produktionen. I samarbejde med KVUC blev der derfor afviklet kursusforløb til denne medarbejdergruppe.

Københavns Kommune

KVUC afholder kurser for medarbejdere i Københavns Kommune. Kurserne retter sig mod tosprogede medarbejdere og andre med læse- og/eller skrivevanskeligheder, fx ordblinde. Kurserne udbydes hvert forår og efterår i samarbejde med Koncernservice i Københavns Kommune.

Jeg har lært mere grammatik og lært at udtale. Vores lærer var meget god til at lære os det. Jeg vil anbefale kurset til andre.

Ana Rudovic, rengøring, TOMS

Vælg den uddannelse, du er i gang med at tilmelde dig.

Tilmelding til HF, AVU og FVU
HF - Gymnasial uddannelse
AVU - 9. og 10. klasse for voksne
FVU - Læse, skrive og regne
Tilmelding til GS
GSK - Gymnasiale suppleringskurser
SOF - Supplerende overbygningsforløb