Chat with us, powered by LiveChat Gå til sidens indhold

Gymnasial uddannelse

Med HF får du en gymnasial uddannelse, der kan give dig adgang til de videregående uddannelser.

På KVUC tilbyder vi Københavns mest fleksible HF-uddannelse. Du kan læse enkelte fag eller tage en hel HF-eksamen, og vi tilbyder dig at læse din HF enten online eller lige i centrum af København.

2-årig HF

Tag en 2-årig HF

På den 2-årige HF gennemfører du en HF på to år. Når du står med huen på, har du en gymnasial uddannelse, der kan give dig adgang til de videregående uddannelser.

Du kan vælge imellem 10 forskellige HF-linjer alt efter dine interesser eller den videregående uddannelse, du drømmer om at læse videre på.

Læs mere om 2-årig HF

Design din egen HF

Hos os har du mulighed for at tage din HF som enkelte fag i den rækkefølge, du ønsker. Du kan læse online eller tage dine fag på hold i centrum af København - eller en kombination af begge dele.


Sammensæt din egen HF

På HF Enkeltfag læser du dine HF-fag i den rækkefølge du vil. Du læser fagene på hold sammen med andre lige midt i København.

Læs mere om HF Enkeltfag

Læs din HF online

På HF Online tager du alle dine fag på HF som online undervisning. Læs et eller flere fag ad gangen og få fuld fleksibilitet.

Læs mere om HF Online

Vælg et særligt HF-forløb

Vi tilbyder flere forskellige særligt tilrettelagte uddannelsesforløb på HF. Forløbene består af enkeltfag og er målrettet dig, der har bestemte drømme, ønsker eller fremtidsplaner.


HF Temapakker

Læs en pakke af HF-fag, der matcher dine interesser

Temapakkerne er sammensat, så de passer til dit liv og interesser. Væg fx Bæredygtighedspakken, Sciencepakken eller Iværksætterpakken.

Læs mere om HF Temapakker
HF Profession

Bliv klar til en professionsuddannelse

Hvis du drømmer om at tage en professionsuddannelse, kan du vælge en pakke af fag, der gør dig klar til at søge ind på en bestemt professionsuddannelse.

Læs mere om HF Profession
Vinter HF

Start din HF i januar

Vinter HF er for dig, der vil tage en HF-eksamen på to år, og vil starte allerede i januar. På Vinter HF læser du en række enkeltfag, som tilsammen udgør en fuld HF.

Læs mere om Vinter HF
HF Elitesport

Få tid til din sport

Er du elitesportsudøver kan du sammensætte et fleksibelt forløb, så du kan fokusere på din sport og blive klar til en videregående uddannelse på samme tid.

Læs mere om HF Elitesport
HF Autisme

For dig med en diagnose inden for autismespektret

Vi har forskellige HF-forløb for dig, der har en diagnose inden for autismespektret eller lignende støttebehov. Få din eksamen på ca 3 år med HF Inklusion eller ansøg om en plads i vores 2-årige ASF-klasse.

Læs mere om HF Autisme
SOF

For dig, der vil bygge oven på din HF

Med det supplerende overbygningsforløb (SOF) kan du bygge oven på din HF-eksamen, så du kan søge optagelse på en lang videregående uddannelse. Du læser min. to fag på et halvt år.

Læs mere om SOF
Citat - tidligere kursist

Jeg har haft virkelig mange både søde og meget kompetente lærere på KVUC, som jeg synes har været gode til at favne alle vores forskelligheder og været med til at skabe en kultur, hvor man ikke føler, at der findes nogen dumme spørgsmål. Man føler altid, at der er tid og overskud til, at man lige kan få forklaret tingene en ekstra gang.

Karoline, HF Enkeltfag

HF Selvstudie

Gå til eksamen i HF-fag

Som selvstuderende på HF går du til eksamen i de HF-fag, du er tilmeldt, uden at modtage undervisning.

Læs mere om HF Selvstudie
IKV

Få vurderet dine kompetencer

Med IKV på HF kan du få vurderet om dine realkompetencer kan sidestilles med det, du kan lære i fagene på HF.

Læs mere om IKV

Find dit fag på HF

Find fagbeskrivelser for alle de fag, du kan læse på HF. Du kan finde information om fagenes indhold, eksamensformer og regler for optagelse.

Læs mere om fag på HF

Vi er altid klar til at hjælpe dig

I HF Vejledningen er vi altid klar til at vejlede dig og svare på dine spørgsmål. Det er os, der hjælper dig med at blive tilmeldt den uddannelse på HF, du gerne vil starte på.

Sankt Peders Stræde i København
Vælg kurv

Vælg den uddannelse, du er i gang med at tilmelde dig.

Tilmelding til HF, AVU og FVU
HF - Gymnasial uddannelse
AVU - 9. og 10. klasse for voksne
FVU - Læse, skrive og regne
Tilmelding til GS
GSK - Gymnasiale suppleringskurser
SOF - Supplerende overbygningsforløb