Chat with us, powered by LiveChat Gå til sidens indhold
2-årig HF
Tilmeld dig til virtuelt åbent hus på den 2-årige HF i januar 2021

Tag en 2-årig HF

På den 2-årige HF tager du en HF-eksamen på to år. Du går i en stamklasse med et fast tilknyttet lærerteam og en vejleder.

Den 2-årige HF er en gratis almen gymnasial ungdomsuddannelse, der giver dig adgang til de videregående uddannelser. 

Læs om optagelse

 

Deltag i virtuelt åbent hus på den 2-årige HF 

Er du nysgerrig på, om en 2-årig HF er noget for dig? Så kom til virtuelt åbent hus torsdag d. 28. januar 2021. Til virtuelt åbent hus får du bl.a. indblik i uddannelsen og studielivet på KVUC og møder nogle af vores kursister. Du har også mulighed for at tale med vejledere og få svar på alle dine spørgsmål om den 2-årige HF på KVUC.

Målret din uddannelse

På den 2-årige HF kan du vælge mellem ni forskellige linjer alt efter dine interesser og fremtidsdrømme.


Om uddannelsen

Vi har tårnhøje ambitioner for din fremtid

Den 2-årige HF er et godt tilbud til dig, der har prøvet noget andet efter folkeskolen, fx arbejdet, rejst eller været i gang med en anden ungdomsuddannelse. Men den er også for dig, der kommer direkte fra 9. eller 10. klasse. Uanset din baggrund har vi tårnhøje ambitioner for, at du får det bedste udbytte af din HF.

Her kan du læse mere om den 2-årige HF, hvem uddannelsen er relevant for, og hvilke muligheder du har for at læse videre, når du er færdig.

Et studieforløb der ruster dig til fremtiden

Studieforløbet på den 2-årige HF er bygget op over to år. Her får du alle fagene i en fuld HF-eksamen. Du kommer også til at arbejde med forskellige tværfaglige projekter og får mulighed for at komme i studiepraktik.

Studieforløb

Få et overblik over forløbet

På den 2-årige HF får du alle de fag, der indgår i en HF-eksamen. Her kan du læse mere om opbygningen af forløbet, fagene, introforløb, studietur og eksamen.

Læs mere om studieforløbet
Økonomi og SU

Få styr på økonomien

Den 2-årige HF er en gratis uddannelse. Samtidig har du forskellige muligheder for at søge om økonomisk støtte. Her kan du læse mere om dine muligheder for økonomisk støtte.

Læs mere om økonomi og SU
Ansøgning

Sådan ansøger du

Hvis du ønsker at starte på den 2-årige HF, kan du søge om optagelse via optagelse.dk. Her kan du læse mere om ansøgning, frister, optagelseskrav og undervisningsstart.

Læs mere om ansøgning
Vejledning

Her får du hjælp og vejledning

Som kursist på den 2-årige HF har du rig mulighed for at få faglig hjælp og støtte. Her kan du læse mere om dine muligheder for vejledning og andre støttetilbud.

Læs mere om vejledning
Bliv HF-student på to år
Lad storbyen blive dit studiemiljø
Få personlig og faglig udvikling
Vær en del af et voksent fællesskab

Vi er altid klar til at hjælpe dig

I HF Vejledningen er vi altid klar til at vejlede dig og svare på dine spørgsmål. Det er os, der hjælper dig med at blive tilmeldt den uddannelse på HF, du gerne vil starte på.

Vælg kurv

Vælg den uddannelse du er i gang med at tilmelde dig.

Tilmelding til HF, AVU og FVU
HF - Gymnasial uddannelse
AVU - 9. og 10. klasse for voksne
FVU - Læse, skrive og regne
Tilmelding til GS
GSK - Gymnasiale suppleringskurser
SOF - Supplerende overbygningsforløb