Chat with us, powered by LiveChat

HF Sundhed

HF Sundhed er for dig, der har en særlig interesse for mennesker, sundhed og forebyggelse af sygdomme.

Du overvejer måske at uddanne dig til sygeplejerske, fysioterapeut eller jordemoder.

Er du interesseret i kroppens funktioner? Hvorfor så mange bliver ramt af stress? Hvordan samfundet forebygger og behandler sygdomme? Hvad vores kost og adfærd betyder for sundheden? Måske hvordan vi indretter og udvikler vores sundhedsvæsen? Eller om udvikling af ny medicin og nye behandlingsformer prioriteres tilstrækkeligt? Så vil du på HF Sundhed lære en masse, som du kan uddanne dig videre indenfor og arbejde med senere i dit liv.

På HF Sundhed foreslår vi to bestemte linjefag, men du har også mulighed for at vælge andre relevante linjefag, så du kan målrette din HF endnu bedre til den videregående uddannelse, du gerne vil læse videre på.

Tilrettelæggelser på den 2-årige HF

På den 2-årige HF har vi forskellige tilrettelæggelser, der har betydning for, hvordan din klasse er sammensat det første år. Vi har standard-klasser, unge-klasser for dig under 18 år og voksen-klasser for dig over 25 år.

Vi er altid klar til at hjælpe dig

I Vejledningen for den 2-årige HF er vi altid klar til at vejlede dig og svare på dine spørgsmål. Det er os, der kan hjælpe dig med ansøgningsprocessen og dine muligheder for at læse en 2-årig HF.

Vælg den uddannelse, du er i gang med at tilmelde dig.

Tilmelding til HF, AVU og FVU
HF - Gymnasial uddannelse
AVU - 9. og 10. klasse for voksne
FVU - Læse, skrive og regne
Tilmelding til GS
GSK - Gymnasiale suppleringskurser
SOF - Supplerende overbygningsforløb