Gå til sidens indhold

9. og 10. klasse for voksne

Med AVU får du undervisning på 9. og 10. klasses niveau særligt målrettet voksne. 

AVU står for Almen Voksenuddannelse, og er for dig, der gerne vil videre på en erhvervsuddannelse eller tage en HF, men som mangler folkeskolens afgangsprøve eller bestemte fag på 9. eller 10. klasses niveau. Uanset hvad dine drømme er, kan vi sammensætte et AVU-forløb, der passer til dig. 

Sammensæt dit eget forløb

På AVU kan du både læse fag på hold i centrum af København eller selvstændigt hjemmefra, hvor du læser en del af dit fag som online undervisning. Du kan også vælge en kombination af begge dele.


Tag fag i din egen rækkefølge

Med AVU Enkeltfag kan du få holdundervisning i en lang række fag på basis, 9. eller 10. klasses niveau. Du kan tage ét eller flere fag ad gangen og du kan tage fagene på forskellige niveauer. Det kommer helt an på, hvad du har brug for.

Læs mere om AVU Enkeltfag

For dig, der ønsker fleksibilitet

På AVU Online får du fleksibilitet og støtte på samme tid. Som online kursist følger du ikke almindelig holdundervisning på KVUC, men læser dine AVU-fag selvstændigt derhjemme, og mødes med en lærer en gang om ugen.

Læs mere om AVU Online

AVU Fagpakker

Med fagpakkerne på AVU har du mulighed for at vælge en samlet pakke af AVU-fag.


Basispakken

Bliv bedre til dansk

Basispakken er et særligt forløb for dig, der gerne vil være bedre til mundtlig og skriftlig dansk. Med Basispakken får du holdundervisning i fire fag i 12 eller 16 uger.

Læs mere om Basispakken
Ordblindepakken

For dig der er ordblind

Ordblindepakken er et særligt forløb for dig, der er ordblind. Her bliver du undervist i dansk, matematik og engelsk og modtager ordblindeundervisning ved siden af.

Læs mere om Ordblindepakken

Find dit fag på AVU

På AVU er der mange forskellige fag. I vores fagbeskrivelser kan du læse om fagenes indhold og læringsmål og få mere at vide om eksamen og optagelse på de enkelte fag.

Gå til AVU fagbeskrivelser
AVU Selvstudie

Gå til eksamen i AVU-fag

Som selvstuderende på AVU går du til eksamen i de fag, du er tilmeldt, uden at modtage undervisning.

Læs mere om AVU Selvstudie
IKV på AVU

Få vurderet dine kompetencer

Med IKV på AVU kan du få vurderet om dine realkompetencer kan sidestilles med det, du kan lære på et eller flere af de fag, der udbydes på AVU.

Læs mere om IKV

Vi er altid klar til at hjælpe dig

I AVU Vejledningen er vi altid klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål. Det er os, der hjælper dig med at blive tilmeldt den uddannelse, du gerne vil starte på.

To cyklister ved Nørreport
Vælg kurv

Vælg den uddannelse du er i gang med at tilmelde dig.

Tilmelding til HF, AVU og FVU
HF - Gymnasial uddannelse
AVU - 9. og 10. klasse for voksne
FVU - Læse, skrive og regne
Tilmelding til GS
GSK - Gymnasiale suppleringskurser
SOF - Supplerende overbygningsforløb