AVU Enkeltfag

Om uddannelsen

På AVU Enkeltfag kan du tage en lang række fag på basis, 9. og 10. klasses niveau, som du bliver tilmeldt enkeltvis. 

Når du består fagene på AVU Enkeltfag, åbner du en masse døre for dig selv i det danske uddannelsessystem - du kan fx fortsætte på en erhvervsuddannelse eller læse videre på HF. 

 • Introduktion

  Hvad er AVU Enkeltfag?

  AVU står for 'almen voksenuddannelse' og er undervisning på basisniveau og 9. og 10.klasses niveau tilrettelagt for voksne. På AVU Enkeltfag kan du tage en lang række fag, som du bliver tilmeldt enkeltvis. Du kan tage ét eller flere fag ad gangen og eventuelt på forskellige niveauer. Det kommer helt an på, hvad du har brug for. 

 • Målgruppe

  Er AVU Enkeltfag relevant for mig?

  AVU Enkeltfag er for dig, der er over 25 år og mangler folkeskolens afgangsprøver, eller vil forbedre nogle af dine karakterer og fx gerne vil videre på en erhvervsuddannelse eller tage en HF. Mange kursister fortsætter efter AVU på en erhvervsuddannelse, mens andre fortsætter på HF.

  Du har måske gået i dansk folkeskole og mangler nogle enkelte fag for at bestå afgangsprøven, eller måske har du slet ikke gået i folkeskolen, men kommer fra et færdiggjort forløb på en sprogskole. Uanset hvad, kan vi sammensætte et AVU-forløb, der passer til dig.

 • Fremtidsmuligheder

  Hvad kan jeg bruge AVU Enkeltfag til?

  Når du består fag på AVU Enkeltfag, åbner du en masse døre for dig selv i det danske uddannelsessystem. Fag på basisniveau og 9.-10. klassesniveau giver dig mulighed for at komme videre på andre uddannelser – deriblandt måske din drømmeuddannelse.

  Nogle kursister fortsætter på HF efter AVU, men de fleste kursister fortsætter på en erhvervsuddannelse for fx at blive social- og sundhedshjælper, tandklinikassistent, IT-supporter, ernæringsassistent, tømrer m.m.

  En anden mulighed for at opnå kompetencer til at søge ind på en erhvervsuddannelse er at tage FVU (forberedende voksenundervisning). 

Vi er altid klar til at hjælpe dig

I AVU Vejledningen er vi altid klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål. Det er os, der hjælper dig med at blive tilmeldt den uddannelse, du gerne vil starte på.

Vælg den uddannelse, du er i gang med at tilmelde dig.

Tilmelding til HF, AVU og FVU
HF - Gymnasial uddannelse
AVU - 9. og 10. klasse for voksne
FVU - Læse, skrive og regne
Tilmelding til GS
GSK - Gymnasiale suppleringskurser
SOF - Supplerende overbygningsforløb