Studieliv

En del af storbyen

KVUC ligger i hjertet af København lige ved Nørreport Station. Vores to smukke, gamle bygninger er placeret midt i historiske omgivelser og det pulserende byliv.

Vi udnytter vores centrale beliggenhed så meget, vi kan. I undervisningen bruger vi storbyen og kulturinstitutionerne omkring os. Vi tager i biografen, på museum eller flytter fysikundervisningen til Tivoli. Vores placering tæt på gågader, cafeer og grønne omgivelser skaber et levende studieliv for dig som kursist.

Beliggenhed

På KVUC er du tæt på alting. Begge vores bygninger ligger midt i byen, og du er hele tiden en del af et levende bymiljø.

Se vores adresser

Historiske omgivelser

Gå på opdagelse i de historiske rammer

Som kursist har du din daglige gang i vores to bygninger midt i det gamle København. 

De charmerende bygninger er fra starten af 1900-tallet og indeholder mange spændende detaljer. Bygningerne er omgivet af hyggelige gader og stræder med en spændende historie, der er værd at gå på opdagelse i.

Mangfoldighed

Der er så mange forskellige typer. Det er fedt, fordi man lærer så mange andre mennesker at kende, og man får indblik i forskellige verdener.

- Kursist på KVUC

Nyd storbyens puls og studievenlige oaser


Parker og haver

Tæt på Københavns grønne områder

KVUC ligger i nærheden af flere grønne områder, hvor du kan mødes med dine medkursister i pauserne eller slå dig ned efter skole.

Kongens Have og Ørstedsparken ligger få skridt fra vores bygninger, og i gåafstand finder du Botanisk have og Østre Anlæg.

Studievenlige oaser

Brug byen som din læseplads

Der er masser at vælge imellem, hvis du som kursist på KVUC leder efter et sted at lave gruppearbejde eller drikke en kop kaffe og lave lektier efter en lang skoledag.

Lige uden for vores døre vrimler det med hyggelige caféer og studievenlige oaser som fx Københavns Hovedbibliotek.

Plads til alle

Et urbant og multikulturelt miljø

Med beliggenheden midt i byen er KVUC en del af multikulturelle København. Hvert år deltager kursister med forskellige kulturelle og etniske baggrunde i vores uddannelsesforløb.

Beliggenhed

Vi render rundt nede i Kongens Have om sommeren. Det er enormt lækkert, at placeringen er, hvor den er.

Kursist på KVUC

Transport

De bedste transportmuligheder

Med Nørreport lige om hjørnet er det altid let at komme til og fra undervisning. På stationen finder du både metro, busser og toge, der forbinder dig med resten af byen.

Kvindelig Kursist På Nørreport 2021

Vælg den uddannelse, du er i gang med at tilmelde dig.

Tilmelding til HF, AVU og FVU
HF - Gymnasial uddannelse
AVU - 9. og 10. klasse for voksne
FVU - Læse, skrive og regne
Tilmelding til GS
GSK - Gymnasiale suppleringskurser
SOF - Supplerende overbygningsforløb