Chat with us, powered by LiveChat Gå til sidens indhold
HF Enkeltfag

Sammensæt din egen HF

På HF Enkeltfag læser du ét eller flere fag ad gangen og bestemmer på den måde selv, hvordan du vil sammensætte dit uddannelsesforløb.

Du læser fagene på hold sammen med andre kursister lige midt i København.

Læs om Tilmelding

Om uddannelsen

Et fleksibelt studieforløb

På HF Enkeltfag finder du et stort udbud af fagDu kan vælge mellem både dag- og aftenhold, samt fag der varer et helt eller halvt år. Du kan derfor sammensætte din uddannelse, så den passer godt ind i dit øvrige liv. 

Her kan du læse mere om HF Enkeltfag, hvem uddannelsen er relevant for, og hvilke muligheder du har for at læse videre, når du er færdig.

Få åbnet dørene til fremtiden

På HF Enkeltfag kan du vælge at læse et par enkelte fag eller sammensætte dine fag til en fuld HF-eksamen. Uanset hvilken af de to muligheder du vælger, åbner du dørene til fremtiden. Hvis du vælger at læse enkelte fag forbedrer du dine kvalifikationer i udvalgte fag. Med en fuld HF-eksamen får du adgang til de korte og mellemlange videregående uddannelser.

Studieforløb

Få et overblik over forløbet

På HF Enkeltfag har du mulighed for selv at vælge, hvordan din uddannelse skal bygges op. Her kan du læse mere om opbygningen af forløbet, fagene og eksamen.

Læs mere om studieforløbet
Økonomi og SU

Få styr på økonomien

På HF Enkeltfag betaler du et deltagergebyr pr. fag, du tilmelder dig. Her kan du læse mere om priser, muligheder for økonomisk støtte og betaling.

Læs mere om økonomi og SU
Tilmelding

Sådan tilmelder du dig

Du kan tilmelde dig HF Enkeltfag via vores online tilmelding eller i HF Vejledningen. Her kan du læse mere om tilmelding, frister, optagelseskrav og undervisningsstart.

Læs mere om tilmelding
Vejledning

Her får du hjælp og vejledning

Som kursist på HF Enkeltfag har du rig mulighed for at få faglig hjælp og støtte. Her kan du læse mere om dine muligheder for vejledning og andre støttetilbud.

Læs mere om vejledning
Citat - tidligere kursist

Her fandt jeg med det samme et miljø og en undervisningsform, som passede rigtig godt til min situation. Et sted, hvor man bliver accepteret, uanset om man har et fysisk handicap, en psykisk diagnose eller faglige udfordringer.

Karoline, HF Enkeltfag

Hold og skema

Du kan altid se de aktuelle hold og skemaer for HF Enkeltfag i vores online tilmelding. Se hvilke hold du kan tilmelde dig lige nu og find det skema, der passer dig bedst.

Se hold og skema for HF Enkeltfag
Læs de HF-fag du ønsker
Sammensæt dine fag til en fuld HF-eksamen
Få undervisning midt i København
Kombinér med fag på HF Online

Tanya fortæller om sin vej fra HF Enkeltfag på KVUC til sygeplejerskestudiet.

Læs hele Tanyas historie

Vi er altid klar til at hjælpe dig

I HF Vejledningen er vi altid klar til at vejlede dig og svare på dine spørgsmål. Det er os, der hjælper dig med at blive tilmeldt den uddannelse på HF, du gerne vil starte på.

Vælg kurv

Vælg den uddannelse, du er i gang med at tilmelde dig.

Tilmelding til HF, AVU og FVU
HF - Gymnasial uddannelse
AVU - 9. og 10. klasse for voksne
FVU - Læse, skrive og regne
Tilmelding til GS
GSK - Gymnasiale suppleringskurser
SOF - Supplerende overbygningsforløb