Gå til sidens indhold
2-årig HF

HF Menneske og samfund

HF Menneske og samfund er for dig, der har en særlig interesse i menneskets udvikling og vilkår.

Du overvejer måske at uddanne dig til pædagog, lærer eller socialrådgiver. Det kan også være du ønsker at læse videre på universitet inden for områder som fx samfundsfag, jura eller politik og administration.

På HF Menneske og samfund vil du komme til at arbejde med de kulturelle og sociale udfordringer, som karakteriserer det moderne liv både for mennesker, institutioner og samfund. Du får indsigt i danske og internationale samfundsforhold inden for sociologi, politik og økonomi. Eksempler på spørgsmål du kan komme til at beskæftige dig med på HF Menneske og samfund er, hvordan vi indretter og udvikler vores velfærdssamfund og hjælper børn, unge og voksne videre i livet. 

På HF Menneske og samfund foreslår vi to bestemte linjefag. Du har også mulighed for at vælge andre relevante linjefag, så du kan målrette din HF endnu bedre til den videregående uddannelse, du gerne vil læse videre på.

Linjefag

Relevante valgfag

Vi er altid klar til at hjælpe dig

I HF Vejledningen er vi altid klar til at vejlede dig og svare på dine spørgsmål. Det er os, der hjælper dig med at blive tilmeldt den uddannelse på HF, du gerne vil starte på.

Vælg kurv

Vælg den uddannelse du er i gang med at tilmelde dig.

Tilmelding til HF, AVU og FVU
HF - Gymnasial uddannelse
AVU - 9. og 10. klasse for voksne
FVU - Læse, skrive og regne
Tilmelding til GSK
GSK - Gymnasial supplering