Chat with us, powered by LiveChat
2-årig HF

HF Menneske og samfund

HF Menneske og samfund er for dig, der har en særlig interesse for menneskers udvikling, vilkår og muligheder.

Du overvejer måske at uddanne dig til pædagog, socialrådgiver eller folkeskolelærer.

På HF Menneske og samfund vil du komme til at arbejde med de kulturelle og sociale udfordringer, som karakteriserer det moderne liv både for mennesker, institutioner og samfund. Du får indsigt i danske og internationale samfundsforhold inden for sociologi, politik og økonomi. Eksempler på spørgsmål du kan komme til at beskæftige dig med på HF Menneske og samfund er, hvordan vi indretter og udvikler vores velfærdssamfund og hjælper børn, unge og voksne videre i livet.

Vi samarbejder direkte med pædagog- og læreruddannelsen på Københavns Professionshøjskole, og du vil blandt andet vil møde studerende herfra, arbejde med cases, høre om studiemiljø, praktik osv. på disse uddannelser.

På HF Menneske og samfund foreslår vi to bestemte linjefag. Du har også mulighed for at vælge andre relevante linjefag, så du kan målrette din HF endnu bedre til den videregående uddannelse, du gerne vil læse videre på.

Tilrettelæggelser på den 2-årige HF

På den 2-årige HF har vi forskellige tilrettelæggelser, der har betydning for, hvordan din klasse er sammensat det første år. Vi har standard-klasser, unge-klasser for dig under 18 år og voksen-klasser for dig over 25 år.

Vi er altid klar til at hjælpe dig

I Vejledningen for den 2-årige HF er vi altid klar til at vejlede dig og svare på dine spørgsmål. Det er os, der kan hjælpe dig med ansøgningsprocessen og dine muligheder for at læse en 2-årig HF.

Vælg den uddannelse, du er i gang med at tilmelde dig.

Tilmelding til HF, AVU og FVU
HF - Gymnasial uddannelse
AVU - 9. og 10. klasse for voksne
FVU - Læse, skrive og regne
Tilmelding til GS
GSK - Gymnasiale suppleringskurser
SOF - Supplerende overbygningsforløb