HF Online

Læs din HF online

På HF Online læser du alle dine HF-fag online som fjernundervisning i den rækkefølge, det passer dig. Du kan læse dine fag, når du vil, og hvor du vil.

Undervisningen foregår primært selvstændigt. Det kræver derfor en god portion selvdisciplin og selvstændighed at arbejde alene og med eget ansvar for at overholde deadlines. Hvis det er første gang, du vil tilmelde dig fag på HF Online, anbefaler vi altid, at du kontakter HF Vejledningen for at fastlægge, om HF Online er det rette for dig.

Læs om Tilmelding

Om uddannelsen

Læs din HF, når du vil

Vil du gerne læse en hel HF-eksamen? Eller mangler du blot nogle bestemte fag for at komme ind på en videregående uddannelse? En HF med fjernundervisning er din mest fleksible måde at komme videre med dine fremtidige uddannelsesplaner.

Med HF Online får du en uddannelse af høj kvalitet, hvor du selv kan bestemme hvornår og hvor, du læser. HF som fjernstudie er især for dig, der godt kan lide at arbejde selvstændigt og strukturere din egen tid. Uddannelsens fleksibilitet gør, at du let finder den rette balance mellem din uddannelse, job, familieliv og fritid.

Om HF Online


Hvor?

Læs, lige hvor du vil

Hvornår?

Start i januar eller august

Hvem?

For dig, der vil læse HF-fag med fleksibilitet

Hvor du vil

En HF med fjernundervisning er relevant for dig, som ønsker mere frirum og selvbestemmelse i dit studieforløb. Når du tager din HF som fjernstudie, har du selv mulighed for at vælge, hvor du læser. Du kan læse hjemmefra, på biblioteket, en café eller endda i udlandet. Du skal i de fleste tilfælde først møde op på KVUC, når du skal til eksamen. Dermed kan du slippe for daglig transport frem og tilbage og tilpasse din uddannelse til din hverdag.

I dit tempo

Hvis du gerne vil læse en fuld HF-eksamen på HF Online, tager det ca. 2,5-3 år. Du kan også vælge at sprede uddannelsen over en længere tidsperiode afhængig af, om du vil studere på fuldtid eller deltid. Varigheden af din HF som fjernstudie kommer helt an på, hvor mange fag du læser ad gangen, og hvor mange fag, du ønsker at tage i alt. Du er derfor selv med til at tilrettelægge forløbet, så det passer til dine behov.

Dyk ned i mere information om HF Online


Se holdudbud

Overvejer du at starte på HF Online? I vores online tilmelding kan du altid se det aktuelle udbud af hold. Her kan du desuden få det fulde overblik over, hvilke fag du kan tilmelde dig lige nu og finde det hold, der passer dig bedst. Du kan vælge imellem en lang række fag, som har opstart i både august og januar. Varigheden af et fag varierer afhængig af arbejdsbyrden. Mens nogle fag tager et helt skoleår, tager andre fag kun ca. et halvt skoleår.

Se holdudbud på HF Online

Tag dine HF-fag i din egen rækkefølge

Kombinér med fag på HF Enkeltfag

Læs, hvor du vil, og når du vil

Åben døren til videregående uddannelse

Vi er altid klar til at hjælpe dig

I HF Vejledningen er vi altid klar til at vejlede dig og svare på dine spørgsmål. Det er os, der hjælper dig med at blive tilmeldt den uddannelse på HF, du gerne vil starte på.

Kursister Pa Gothersgade

Vælg den uddannelse, du er i gang med at tilmelde dig.

Tilmelding til HF, AVU og FVU
HF - Gymnasial uddannelse
AVU - 9. og 10. klasse for voksne
FVU - Læse, skrive og regne
Tilmelding til GS
GSK - Gymnasiale suppleringskurser
SOF - Supplerende overbygningsforløb