Chat with us, powered by LiveChat Gå til sidens indhold
HF Online
Lige nu kan du tilmelde dig fag på HF Online

Læs din HF online

På HF Online læser du alle dine HF-fag online og i din egen rækkefølge. Du kan læse dine fag, når du vil og hvor du vil. 

Hvis du vælger at tage dine fag på HF Online, skal du, i de fleste tilfælde ikke møde op på skolen, før du skal til eksamen. Enkelte fag kombinerer online undervisning med holdundervisning, seminarer eller øvelsesdage.

Læs om Tilmelding

Om uddannelsen

Læs din HF når du vil

HF Online er for dig, der gerne vil arbejde selvstændigt og strukturere din egen tid og dine studier. Når du læser dine HF-fag online, har du masser af fleksibilitet og kan let passe din uddannelse ind i job, familieliv og fritid. 

Her kan du læse mere om HF Online, hvem uddannelsen er relevant for, og hvilke muligheder du har for at læse videre, når du er færdig.

Om HF Online


Hvor?

Læs lige hvor du vil

Hvornår?

Start i januar eller august

Hvem?

For dig, der vil læse HF-fag med fleksibilitet

Hvor du vil

Når du tager din HF som onlineundervisning, har du selv mulighed for at vælge, hvor du læser. Du kan læse hjemmefra, på biblioteket, en café eller endda i udlandet. Du skal i de fleste tilfælde først møde op på KVUC, når du skal til eksamen.

Studieforløb

Få et overblik over forløbet

På HF Online har du mulighed for selv at vælge, hvordan din uddannelse skal bygges op. Her kan du læse mere om opbygningen af forløbet, fagene og eksamen.

Læs mere om studieforløbet
Økonomi og SU

Få styr på økonomien

På HF Online betaler du et deltagergebyr pr. fag, du tilmelder dig. Her kan du læse mere om priser, muligheder for økonomisk støtte og betaling.

Læs mere om økonomi og SU
Tilmelding

Sådan tilmelder du dig

Du kan tilmelde dig HF Online via vores online tilmelding eller i HF Online Vejledningen. Her kan du læse mere om tilmelding, frister, optagelseskrav og undervisningsstart.

Læs mere om tilmelding
Vejledning

Her får du hjælp og vejledning

Som kursist på HF Online har du rig mulighed for at få faglig hjælp og støtte, selvom du læser online. Her kan du læse mere om muligheder for vejledning og andre støttetilbud.

Læs mere om vejledning

Se holdudbud

Du kan altid se det aktuelle udbud af hold på HF Online i vores online tilmelding. Se hvilke fag du kan tilmelde dig lige nu og find det hold, der passer dig bedst.

Se holdudbud på HF Online
Læs dine HF-fag i din egen rækkefølge
Kombinér med fag på HF Enkeltfag
Læs hvor du vil og når du vil
Åben døren til videregående uddannelse

Det var nogle lange dage for Morten, da han hævede matematik til A-niveau på HF og samtidig trænede mange timer dagligt. Men HF Online gav ham muligheden for fleksibilitet, så han kom i mål og afsluttede faget med succes.

Hør hele Mortens historie
Studieliv
Kursister går på græsset i Kongens Have

Hos os får du storbyen som dit nye studiemiljø

Som kursist på KVUC vil du opleve, at vores studieliv er præget af vores centrale placering midt i storbyen.

Læs mere om studielivet

Vi er altid klar til at hjælpe dig

I HF Online Vejledningen er vi altid klar til at vejlede dig og svare på dine spørgsmål. Det er os, der hjælper dig med at blive tilmeldt, hvis du gerne vil starte på HF Online.

Vælg kurv

Vælg den uddannelse du er i gang med at tilmelde dig.

Tilmelding til HF, AVU og FVU
HF - Gymnasial uddannelse
AVU - 9. og 10. klasse for voksne
FVU - Læse, skrive og regne
Tilmelding til GS
GSK - Gymnasiale suppleringskurser
SOF - Supplerende overbygningsforløb