Vinter HF

Økonomi og SU

På Vinter HF betaler du et deltagergebyr pr. fag, du tilmelder dig. Deltagergebyret varierer fra fag til fag. 

Når du har gennemført uddannelsen, kan du få refunderet betalingen for de fag, der indgår i den. Du har også mulighed for at søge om økonomisk støtte.

 • Priser

  Hvad koster det at læse Vinter HF?

  På Vinter HF gælder de samme priser som på HF Enkeltfag. Du betaler et deltagergebyr pr. fag, som du får tilbage, når du har bestået dine eksaminer og gennemført uddannelsen.  

 • Betaling

  Hvordan betaler jeg for mine fag på Vinter HF?

  Du kan betale for dine fag på Vinter HF på forskellige måder. Når du tilmelder dig online, betaler du i forbindelse med din tilmelding. Hvis du tilmelder dig i HF Vejledningen, har du mulighed for at betale efterfølgende via vores online betalingsformular.  

 • SU og SVU

  Kan jeg få SU eller SVU på Vinter HF?

  SU

  Som kursist på Vinter HF kan du søge om SU (Statens uddannelsesstøtte) efter gældende regler. Det betyder, at du kan få SU, hvis du opfylder de almindelige betingelser for at være berettiget til SU. Du søger om SU via su.dk.

  Læs mere om SU

  SVU

  Hvis du er i arbejde, kan du som kursist på Vinter HF søge om SVU (Statens Voksenuddannelsesstøtte) efter gældende regler. Det betyder, at du kan få SVU, hvis du opfylder de almindelige betingelser for at være berettiget til SVU. Du søger om SVU via svu.dk.

  Læs mere om SVU
 • Bøger og computer

  Kan jeg låne materialer til mine fag på Vinter HF?

  Lån af bøger

  De bøger, du skal bruge til undervisningen på Vinter HF, kan du låne gratis på KVUC. Til nogle af fagene vil der være krav om, at du selv medbringer ordbøger, og at du selv downloader et regneprogram (et CAS-værktøj kaldet TI-Nspire).

  Medbring egen computer

  På HF Enkeltfag skal du medbringe din egen bærbare computer. Det er nødvendigt for, at du kan deltage aktivt i undervisningen.

  Vi anbefaler at du anvender en opdateret PC eller Mac, da fx Chromebooks ikke kan downloade de programmer, der i nogle fag er nødvendige for, at du kan gå til eksamen.

Vi er altid klar til at hjælpe dig

I HF Vejledningen er vi altid klar til at vejlede dig og svare på dine spørgsmål. Det er os, der hjælper dig med at blive tilmeldt den uddannelse på HF, du gerne vil starte på.

Vælg den uddannelse, du er i gang med at tilmelde dig.

Tilmelding til HF, AVU og FVU
HF - Gymnasial uddannelse
AVU - 9. og 10. klasse for voksne
FVU - Læse, skrive og regne
Tilmelding til GS
GSK - Gymnasiale suppleringskurser
SOF - Supplerende overbygningsforløb