AVU Online

Vil du starte på AVU Online? Book tid til vejledning for at få hjælp med at tilmelde dig.

Om uddannelsen

AVU Online er et støttet selvstudie, hvor du tager fag på basisniveau, 9. og 10. klasses niveau hjemmefra.

Du bliver tilmeldt dine AVU Online-fag enkeltvis. Du kan tage et eller flere fag ad gangen, og du kan tage fag på forskellige niveauer. Det kommer helt an på, hvad du har brug for.

 • Introduktion

  Hvad er AVU Online?

  AVU Online er et støttet selvstudie, hvor du tager fag på basisniveau og 9.-10. klasses niveau tilrettelagt for voksne. Som AVU Online-kursist følger du ikke almindelig holdundervisning med andre kursister på KVUC, men læser dine AVU-fag selvstændigt derhjemme, og mødes med en lærer ca. én gang om ugen.

  Du bliver tilmeldt dine AVU Online-fag enkeltvis. Du kan tage et eller flere fag ad gangen, og du kan tage fag på forskellige niveauer. Det kommer helt an på, hvad du har brug for.

 • Målgruppe

  Er AVU Online relevant for mig?

  AVU Online er for dig, der mangler folkeskolens afgangsprøver eller vil forbedre nogle af dine karakterer, og fx gerne vil videre på en erhvervsuddannelse eller tage en HF. Derudover er AVU Online for dig, der i forvejen er rimelig god fagligt, som er i stand til at arbejde selvstændigt og som måske gerne vil have fleksibilitet til selv at strukturere dine studier, og mulighed for at læse dine fag hjemme hos dig selv.

 • Fremtidsmuligheder

  Hvad kan jeg bruge AVU Online til?

  Når du består fag på AVU Online, åbner du en masse døre for dig selv i det danske uddannelsessystem. Fag på basisniveau og 9.-10. klasses niveau åbner dine muligheder for at komme videre på andre uddannelser – deriblandt måske din drømmeuddannelse. De fleste kursister fortsætter efter AVU Online på en erhvervsuddannelse for fx at blive frisør, tømrer eller murer m.m., men der er også mange kursister, der fortsætter på HF. På KVUC har du fx mulighed for at forsætte på HF Online, hvor du også læser dine fag hjemmefra.

Vi er altid klar til at hjælpe dig

I AVU Vejledningen er vi altid klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål. Det er os, der hjælper dig med at blive tilmeldt den uddannelse, du gerne vil starte på.

Vælg den uddannelse, du er i gang med at tilmelde dig.

Tilmelding til HF, AVU og FVU
HF - Gymnasial uddannelse
AVU - 9. og 10. klasse for voksne
FVU - Læse, skrive og regne
Tilmelding til GS
GSK - Gymnasiale suppleringskurser
SOF - Supplerende overbygningsforløb