Chat with us, powered by LiveChat Gå til sidens indhold
Om KVUC

Se alle nyheder

KVUC indleder Grønlandssamarbejde på den 2-årige HF-uddannelse

Med støtte fra Nordplus har KVUC indgået et samarbejde med skolen KTI på Grønland om et klasseudviklingsprojekt på vores 2-årige HF-uddannelse.

Nordplus Projekt 2 Årig HF 2021 2022

Projektet ”Nordic Climate Challenges – Copenhagen and Sisimiut” er støttet af Nordplus og tager udgangspunkt i FN’s verdensmål 4 (Kvalitetsuddannelse) og 13 (Klimaindsats). 

Nordplus støtter de deltagende skolers klasser med rejse- og logiudgifter, hvorved en 1. års-klasse fra den 2-årige HF på KVUC rejser til Sisimiut i april 2022, og en grønlandsk klasse rejser til København i maj 2022.

For KVUC’s kursister involverer projektet et særligt tilrettelagt NF-forløb, der kulminerer med besøget på Grønland. KTI’s kursister vil ved deres besøg i København have et særligt fokus på uddannelse, herunder DTU’s arktiske tilbud. 

Projektet startes op i efteråret 2021 med et forberedende besøg i Sisimiut, hvor de to klassers kursister også mødes digitalt.  

Læs mere

Nyhed

KVUC får godkendelse til at oprette en ekstra HF ASF-klasse

Godkendelsen kommer fra Børne- og Undervisningsministeren på baggrund af en indstilling fra Styrelsen for Undervisning og Kvalitet og er en anerkendel…

Læs mere
Nyhed

Ny analyse dokumenterer VUC-sektorens bidrag til det danske samfund

En HF-uddannelse på VUC er en god investering både for den enkelte kursist og for samfundet som helhed. Det viser en analyse fra Arbejderbevægelsens E…

Læs mere
Nyhed

KVUC indgår samarbejde med VUC Erhverv Sjælland

KVUC er nu gået med i samarbejdet med de tre sjællandske VUC’er: HF & VUC Klar, Nordvestsjællands HF & VUC og VUC Storstrøm. Dermed bliver VUC Erhverv…

Læs mere
Vælg kurv

Vælg den uddannelse, du er i gang med at tilmelde dig.

Tilmelding til HF, AVU og FVU
HF - Gymnasial uddannelse
AVU - 9. og 10. klasse for voksne
FVU - Læse, skrive og regne
Tilmelding til GS
GSK - Gymnasiale suppleringskurser
SOF - Supplerende overbygningsforløb