Chat with us, powered by LiveChat Gå til sidens indhold
Om KVUC

Se alle nyheder

KVUC indgår samarbejde med VUC Erhverv Sjælland

KVUC er nu gået med i samarbejdet med de tre sjællandske VUC’er: HF & VUC Klar, Nordvestsjællands HF & VUC og VUC Storstrøm. Dermed bliver VUC Erhverv Sjælland & København en endnu større og stærkere aktør på markedet for efteruddannelse.

Martin Sieben (Adm. direktør for VUC Storstrøm), Anita Lindquist (Rektor for KVUC), Pernille Brøndum (Rektor for Nordvestsjællands HF & VUC) og Hanne Michelsen (Rektor for HF & VUC Klar)
Fra venstre: Martin Sieben (Adm. direktør for VUC Storstrøm), Anita Lindquist (Rektor for KVUC), Pernille Brøndum (Rektor for Nordvestsjællands HF & VUC) og Hanne Michelsen (Rektor for HF & VUC Klar).

Styrket stærkt erhvervsteam

HF & VUC Klar, KVUC, Nordvestsjællands HF & VUC og VUC Storstrøm står som en stærk spiller i forhold til at give offentlige og private virksomheder et skræddersyet tilbud om efteruddannelse. Tilbuddet gælder fra Odsherred i Nord til Gedser i Syd, og omfatter nu også København. Det fælles team for de fire VUC-institutioner vil fortsat være under faglig ledelse af erhvervschef Flemming Nielsen.

Rigtig mange står helt uden for arbejdsmarkedet og mangler almene kompetencer for at komme ind.

Der er både i Region Sjælland og i København, alt for mange ufaglærte og kortuddannede, som har svært ved at bide sig fast på arbejdsmarkedet. Rigtig mange står helt uden for arbejdsmarkedet og mangler almene kompetencer for at komme ind. Det har samfundet ikke råd til, og det er en opgave som VUC Erhverv Sjælland & København er klar til at løse.

Onlineundervisning i fokus

VUC Erhverv Sjælland & København er stærk inden for onlineundervisning. Virksomheder i dag har behov for en helt anden fleksibilitet og smidighed omkring efteruddannelse af de ansatte, og her vil VUC Erhverv Sjælland & København være et oplagt valg. Langt størstedelen af efteruddannelsestilbuddene kan leveres online eller i en kombination af fremmøde og onlineundervisning.

Det tætte samarbejde mellem fire uddannelsesinstitutioner giver mulighed for stor fleksibilitet i planlægningen af uddannelsesforløb. Efteruddannelsesforløb kan planlægges som hvilende tilbud, der ligger klar, hvis der pludselig opstår mulighed for at tage medarbejdere ud af den daglige drift og sende dem på efteruddannelse. Det var det, som mange virksomheder oplevede under COVID-19 nedlukningen i foråret.

VUC Erhverv Sjælland & København vil gerne bidrage til, at efteruddannelse og opkvalificering langt hurtigere og mere effektivt kan bringes i spil.

Det tætte samarbejde mellem fire uddannelsesinstitutioner giver mulighed for stor fleksibilitet i planlægningen af uddannelsesforløb.

De fire institutioners ledere, rektor for HF & VUC Klar Hanne Michelsen, rektor for KVUC Anita Lindquist, rektor for Nordvestsjællands HF & VUC Pernille Brøndum, og adm. direktør for VUC Storstrøm Martin Sieben, udtaler endvidere:

”Med det styrkede samarbejde, løftes opgaven mere kvalificeret i de fire institutioners dækningsområder. Det er vigtigt, at der både er fokus på udsyn og på nærhed, så der stadig er en lokal forankring, men også en stærkere og bredere regional forankring i både Region Sjælland og i København”.

”Vi matcher regionernes erhvervsliv ved at have eksperter, der tilsammen dækker et bredt geografisk område samtidig med, at vi tilbyder undervisning tæt på den enkelte virksomhed eller organisation”, fortæller Martin Sieben.

”Vores størrelse giver os mulighed for stor fleksibilitet, når vi planlægger efteruddannelse med erhvervslivet. Vi kan rykke hurtigt ud, og vi kan supplere størstedelen af vores uddannelsestilbud med online- og virtuelle tilbud”, fortæller Anita Lindquist.

VUC Erhverv Sjælland & København ser frem til et stærkt samarbejde og samspil med det private erhvervsliv og offentlige institutioner i Region Sjælland og nu også i København.

For yderligere oplysninger, kontakt:


LHY

Lotte Hüttel

Uddannelsesleder

Læs mere

Nyhed

Online undervisning bringer sårbare unge tættere på uddannelse

Psykisk sårbare unge kan læse HF-fag på KVUC gennem tilbuddet HF Online ASPA. Her får unge ekstra støtte af lektievejledere og mentorer og kommer i må…

Læs mere
Nyhed

Tosprogede skal vide mere om erhvervsuddannelser

Tosprogede, der læser dansk som andetsprog på KVUC, får som led i undervisningen til opgave at præsentere en erhvervsuddannelse, der interesserer dem.…

Læs mere
Nyhed

KVUC indgår partnerskab med Team Danmark om uddannelse af elitesportskursister

På KVUC får elitesportsudøvere nu endnu bedre muligheder for at dyrke idræt på højt niveau, samtidig med at de tager en uddannelse. KVUC er blevet off…

Læs mere
Vælg kurv

Vælg den uddannelse, du er i gang med at tilmelde dig.

Tilmelding til HF, AVU og FVU
HF - Gymnasial uddannelse
AVU - 9. og 10. klasse for voksne
FVU - Læse, skrive og regne
Tilmelding til GS
GSK - Gymnasiale suppleringskurser
SOF - Supplerende overbygningsforløb