Chat with us, powered by LiveChat Gå til sidens indhold
HF Profession

Sygeplejerskepakken på HF

Bliv klar til sygeplejerskeuddannelsen på 1 år. Sygeplejerskepakken er et særligt HF-forløb for dig, der gerne vil være sygeplejerske, men mangler de fag, der kræves, for at komme ind på uddannelsen. 

På Sygeplejerskepakken tager du fire HF-fag, som giver dig adgang til at søge optagelse på sygeplejerskeuddannelsen gennem kvote 2.

Du kommer på et hold, med andre kursister, der planlægger at søge ind på sygeplejerskeuddannelsen, og holdet har en fast lærergruppe og vejleder, der følger dig hele året. 

Arbejdet som portør på Rigshospitalet gav Toke appetit på sygeplejerskefaget, og Sygeplejerskepakken på KVUC åbnede døren til en plads på Sygeplejerskeuddannelsen. I dag læser Toke på 5. semester og glæder sig til januar 2023, hvor han får sin sygeplejerske-autorisation.

Læs Tokes historie her

Alle på holdet var der, fordi vi gerne ville søge ind på uddannelsen. Det betød også, at lærerne i fagene målrettede undervisningen. I psykologi sagde læreren tit ’når I skal ud og være sygeplejersker, så kan I bruge det og det.

Jane, kursist på Sygeplejerskepakken

Vi er altid klar til at hjælpe dig

I HF Vejledningen er vi altid klar til at vejlede dig og svare på dine spørgsmål. Det er os, der hjælper dig med at blive tilmeldt den uddannelse på HF, du gerne vil starte på.

Vælg kurv

Vælg den uddannelse, du er i gang med at tilmelde dig.

Tilmelding til HF, AVU og FVU
HF - Gymnasial uddannelse
AVU - 9. og 10. klasse for voksne
FVU - Læse, skrive og regne
Tilmelding til GS
GSK - Gymnasiale suppleringskurser
SOF - Supplerende overbygningsforløb