Gå til sidens indhold
HF Blend
Lige nu kan du tilmelde dig fag på HF Blend

Vejledning

Hvis du har spørgsmål eller gerne vil vide mere om dine muligheder for at læse på HF Blend, er det HF Online Vejledningen, der kan hjælpe dig.

Når du læser på HF Blend, har du også forskellige muligheder for at få faglig hjælp, støtte og rådgivning undervejs i dit uddannelsesforløb.

 • Vejledning

  Hvem kan jeg kontakte, hvis jeg vil snakke om mine muligheder på HF Blend?

  Hvis du har spørgsmål til uddannelsen eller ønsker at tale med en vejleder om dine muligheder på HF Blend, skal du kontakte HF Online Vejledningen. De kan også hjælpe dig med at blive tilmeldt HF Blend.

  Vejledning til fifty/fifty-hold

  Hvis du specifikt gerne vil videre mere om eller ønsker at tilmelde dig fifty/fifty-hold på HF Blend, er det HF Vejledningen, der kan hjælpe dig.

  Kontakt HF Vejledningen
 • Faglig hjælp og støtte

  Hvilke muligheder har jeg for faglig hjælp og støtte på HF Blend?

  På HF Blend har du rig mulighed for at få faglig hjælp og støtte, selvom du læser meget af dine fag som online undervisning. Når du bliver tilmeldt et fag på HF Blend, får du tilknyttet en lærer, som vil hjælpe og støtte dig undervejs.

  Den del af undervisningen, hvor du skal møde op på KVUC, er også en god mulighed for at stille spørgsmål til din lærer og få ekstra faglig hjælp og støtte.

  Du kan også altid kontakte din lærer på mail. Hvis du har brug for hjælp og sparring, der ikke kan klares over mail, har du også mulighed for at tale med din lærer over Skype eller aftale et personligt møde på KVUC.

  Din lærer vil grundigt rette og kommentere de opgaver, du afleverer online. Den feedback du får, kan du bruge i forhold til de næste opgaver, du skal aflevere. Din lærers kommentarer kan også være gode at bruge som input, når du skal forberede dig til eksamen.

  Studieværksteder

  Du har også mulighed for at få hjælp til dine fag i studieværkstedet på skolen. Her kan du medbringe dine opgaver og få hjælp af en fagspecifik lærer.

 • Specialpædagogisk støtte (SPS)

  Har jeg mulighed for at få støtte, hvis jeg har en funktionsnedsættelse?

  På HF Blend kan du søge om Specialpædagogisk støtte (SPS). Det er en særlig støtte til dig, der har en funktionsnedsættelse. Med SPS får du hjælp til at gennemføre din uddannelse på HF Blend på lige fod med andre. Støtteformen er forskellig, alt efter hvilken funktionsnedsættelse du har.

 • Undervisning for ordblinde (OBU)

  Har jeg mulighed for at få støtte, hvis jeg er ordblind?

  På HF Blend kan du søge om forskellig hjælp og støtte, hvis du er ordblind. Det kan være, du har brug for ordblindeundervisning ved siden af din undervisning på HF Blend. Måske kan du også blive hjulpet af nogle særlige IT-hjælpemidler.

Vi er altid klar til at hjælpe dig

I HF Online Vejledningen er vi altid klar til at vejlede dig og svare på dine spørgsmål. Det er os, der hjælper dig med at blive tilmeldt, hvis du gerne vil starte på HF Online eller HF Blend.

Vælg kurv

Vælg den uddannelse du er i gang med at tilmelde dig.

Tilmelding til HF, AVU og FVU
HF - Gymnasial uddannelse
AVU - 9. og 10. klasse for voksne
FVU - Læse, skrive og regne
Tilmelding til GS
GSK - Gymnasiale suppleringskurser
SOF - Supplerende overbygningsforløb