Gå til sidens indhold
HF Blend
Lige nu kan du tilmelde dig fag på HF Blend

Økonomi og SU

På HF Blend betaler du et deltagergebyr for hvert fag, du tilmelder dig. Deltagergebyret varierer fra fag til fag.

Du har også forskellige muligheder for at søge om økonomisk støtte, mens du læser fag på HF Blend.

 • Priser

  Hvad koster det at læse på HF Blend?

  Priser

  På HF Blend betaler du et deltagergebyr pr. fag, du tilmelder dig. De fleste fag koster 550 kr. enkelte andre 1.400 kr.

  Få penge tilbage

  Hvis du tager en hel HF-eksamen, kan du få refunderet betalingen for de fag, der indgår i den.

  Forhøjet deltagerbetaling

  Hvis du er på alderspension eller efterløn, skal du betale 750 kr. ekstra pr. fag. Hvis du har en videregående uddannelse, skal du betale fuld deltagerbetaling. Fra ca. 8.000 kr. til ca. 35.000 kr. pr. fag.

 • Betaling

  Hvordan betaler jeg for mine fag på HF Blend?

  Du kan betale for dine fag på HF Blend på forskellige måder. Når du tilmelder dig via vores online tilmelding, betaler du i forbindelse med, at du tilmelder dig. Hvis du tilmelder dig i vejledningen, har du mulighed for at betale efterfølgende via vores online betalingsformular.

  Hvis du læser fuld tid på en anden gymnasial uddannelse (fx STX, HHX, HTX eller 2-årig HF), mens du læser fag på HF Blend, er det den skole, du går på, der skal betale for det HF-fag, du læser hos os.

 • SU og SVU

  Kan jeg få SU eller SVU på HF Blend?

  SU

  Som kursist på HF Blend kan du søge om SU efter gældende regler. Det betyder, at du kan få SU hvis du opfylder de almindelige betingelser for at være berettiget til SU. Du søger om SU via su.dk.

  Læs mere om SU

  SVU

  Som kursist på HF Blend kan du søge om SVU efter gældende regler. Det betyder, at du kan få SVU, hvis du opfylder de almindelige betingelser for at være berettiget til SVU. Du søger om SVU via svu.dk.

  Læs mere om SVU
 • Bøger og computer

  Kan jeg låne bøger til mine fag på HF Blend?

  Lån af bøger

  De bøger du skal bruge til undervisningen på HF Blend, kan du låne gratis på KVUC. Til nogle af fagene vil der være krav om, at du selv sørger for ordbøger og en bestemt lommeregner. I mange af fagene på HF Blend vil du også bruge elektroniske bøger og andet digitalt undervisningsmateriale. Det får du adgang til, når du starter.

  Egen bærbare computer

  På HF Blend skal du have din egen bærbare computer til rådighed. Det er nødvendigt for, at du kan gennemføre dit online studieforløb.

  Vi anbefaler at du anvender en opdateret PC eller Mac, da fx Chromebooks ikke kan downloade de programmer, der i nogle fag er nødvendige for, at du kan gå til eksamen.

Vi er altid klar til at hjælpe dig

I HF Online Vejledningen er vi altid klar til at vejlede dig og svare på dine spørgsmål. Det er os, der hjælper dig med at blive tilmeldt, hvis du gerne vil starte på HF Online eller HF Blend.

Vælg kurv

Vælg den uddannelse du er i gang med at tilmelde dig.

Tilmelding til HF, AVU og FVU
HF - Gymnasial uddannelse
AVU - 9. og 10. klasse for voksne
FVU - Læse, skrive og regne
Tilmelding til GS
GSK - Gymnasiale suppleringskurser
SOF - Supplerende overbygningsforløb