Gå til sidens indhold
HF Blend

Læs din HF delvist online

På HF Blend kombinerer du online undervisning med holdundervisning, seminarer og øvelsesdage.

Det giver dig fleksibilitet til at styre din egen tid samtidig med, at du kan dyrke den sociale del af din HF-uddannelse.

Læs om tilmelding

Om uddannelsen

Kombinér online undervisning med fremmøde

Når du vælger at læse et fag på HF Blend, vil en del af fagets undervisning foregå online, mens den anden del vil foregå som almindelig holdundervisning eller på forskellige seminarer og øvelsesdage. Alt efter hvilket fag du vælger, foregår større eller mindre dele af undervisningen online. 

Læs mere om, hvad det vil sige, at læse dine fag på HF Blend, se hvem uddannelsen er relevant for, og hvilke muligheder du har for at læse videre, når du er færdig.

Du får alt det bedste fra begge verdener

På HF Blend får du alt det bedste fra online undervisning og alt det bedste fra almindelig undervisning på hold. Du har fleksibilitet og frihed, når du læser online og samtidig får du hele den sociale del, når du indimellem mødes med din lærer og de andre kursister.

Studieforløb

Få et overblik over forløbet

På HF Blend er det forskelligt fra fag til fag, hvor stor en del af undervisningen, der foregår online. Her kan du læse mere om opbygningen af forløbet, fagene og eksamen.

Læs mere om studieforløbet
Økonomi og SU

Få styr på økonomien

På HF Blend betaler du et deltagergebyr for hvert fag. Samtidig har du mulighed for at søge om økonomisk støtte til din uddannelse. Læs mere om priser, betaling, støttemuligheder og lån af materialer.

Læs mere om økonomi og SU
Tilmelding

Sådan tilmelder du dig

Du kan tilmelde dig HF Blend via vores online tilmelding eller i vejledningen. Her kan du læse mere om, hvordan du tilmelder dig, hvornår du kan starte og, hvilke optagelseskrav du skal opfylde.

Læs mere om tilmelding
Vejledning

Her får du hjælp og vejledning

På HF Blend er vi altid klar til at hjælpe dig. Både når du skal tilmelde dig og undervejs i dit uddannelsesforløb. Her kan du læse mere om vejledning, faglig hjælp og dine muligheder for at modtage ekstra støtte.

Læs mere om vejledning

Se holdudbud

Du kan altid se det aktuelle udbud af hold på HF Blend i vores online tilmelding. Se hvilke fag du kan tilmelde dig lige nu og find det hold, der passer dig bedst.

Se holdudbud på HF Blend
Sammensæt dit eget studieforløb
Tag del i fællesskabet, selvom du læser online
Åben døren til videregående uddannelse
Kombinér med fag på HF Online og HF Enkeltfag

Louise Krogh er ét fag fra en fuld HF. Hun har læst de fleste fag som online undervisning på HF Blend, hvor hun har haft mulighed for at tage fagene i sit eget tempo. På KVUC har hun skiftet kontanthjælp ud med selvtillid og drømmen om at læse videre til forfatter.

Læs hele Louises historie
Studieliv
Kursister står ved cykelparkeringen i Vognmagergade

Hos os får du storbyen som dit nye studiemiljø

Som kursist på KVUC vil du opleve, at vores studieliv er præget af vores centrale placering midt i storbyen.

Læs mere om studielivet

Vi er altid klar til at hjælpe dig

I HF Online Vejledningen er vi altid klar til at vejlede dig og svare på dine spørgsmål. Det er os, der hjælper dig med at blive tilmeldt, hvis du gerne vil starte på HF Online eller HF Blend.

Vælg kurv

Vælg den uddannelse du er i gang med at tilmelde dig.

Tilmelding til HF, AVU og FVU
HF - Gymnasial uddannelse
AVU - 9. og 10. klasse for voksne
FVU - Læse, skrive og regne
Tilmelding til GS
GSK - Gymnasiale suppleringskurser
SOF - Supplerende overbygningsforløb