2-årig HF

Tag din HF på KVUC i hjertet af København og bliv en del af et fedt studiemiljø med masser af fællesskab. Søg optagelse på den 2-årige HF via optagelse.dk. Vi modtager ansøgninger helt frem til studiestart.

HF Klima & Arktis

HF Klima & Arktis er en tilrettelæggelse for dig, der er optaget af klimaforandringerne. I foråret 2024 rejser klassen til Grønland. 

KVUC har via midler fra Ministeriets Rigsfællesskabspulje fået mulighed for at indgå et samarbejde med en skole (KTI) på Grønland, hvor en 1. årsklasse rejser til Sisimiut i foråret 2024.  

Projektet tager udgangspunkt i et samarbejde mellem Kultur- og samfundsfagsgruppen (KS) og den naturvidenskabelige faggruppe (NF).  

Det betyder, at undervisningen i den obligatoriske naturvidenskabelige faggruppe NF (Geografi C, Biologi C og Kemi C) er tilrettelagt med fokus på, hvordan fx klimaforandringerne påvirker Grønland, og hvordan de Arktiske områder er centrale ift. klimaforandringerne. NF-forløbet kulminerer med besøget på Grønland.  

Kultur- og samfundsfagsgruppen KS (Historie B, Religion C og Samfundsfag C) introducerer klassen til Grønlands historie, samfund og kultur. Danmarks og Grønlands historie har været tæt forbundet siden 1700-tallet, og fokus vil være på den udvikling, som Grønland og det dansk-grønlandske forhold har gennemgået i perioden og helt op til i dag.  

Få hjælp af 2-årig HF Vejledningen

Du kan kontakte Vejledningen for den 2-årige HF, hvis du har spørgsmål om uddannelsen eller ansøgningsprocessen.

Vælg den uddannelse, du er i gang med at tilmelde dig.

Tilmelding til HF, AVU og FVU
HF - Gymnasial uddannelse
AVU - 9. og 10. klasse for voksne
FVU - Læse, skrive og regne
Tilmelding til GS
GSK - Gymnasiale suppleringskurser
SOF - Supplerende overbygningsforløb