GSK Online

Økonomi og SU

Det er gratis at læse på GSK Online, hvis du starter inden for de første to år, efter du har afsluttet din adgangsgivende eksamen.

Undervisning på GSK Online tæller ikke med i dit SU-timetal. Det betyder, at du desværre ikke har mulighed for at søge om SU.

 • Priser

  Hvad koster det at læse på GSK Online?

  Undervisningen på GSK Online er gratis, hvis du begynder senest 1. oktober to år efter, at du har afsluttet din adgangsgivende eksamen. Derefter skal du betale 550 kroner pr. fag.

 • Betaling

  Hvordan betaler jeg for mine fag på GSK Online?

  Hvis du skal læse GSK Online på KVUC, kan du betale for dine fag via vores online betalingsformular. Du kan først betale, når du har modtaget et optagelsesbrev. Det brev modtager du senest en uge før kursusstart.

 • SU

  Kan jeg få SU på GSK Online?

  Undervisning på GSK Online tæller generelt ikke med i dit SU-timetal. Det betyder, at du desværre ikke har mulighed for at søge om SU. Dette gælder dog ikke for GS Online-forløb tilrettelagt over 12 uger. Du skal dog min. have undervisning svarende til 16 klokketimers undervisning om ugen for at kunne søge om SU.

 • Bøger og computer

  Kan jeg låne materialer til mine fag på GSK Online?

  Lån af bøger

  De bøger du skal bruge til undervisningen på GSK Online, kan du låne gratis på KVUC. Til nogle af fagene vil der være krav om, at du selv medbringer ordbøger og en bestemt lommeregner. I mange af fagene på GSK Online vil du også bruge elektroniske bøger og andet digitalt undervisningsmateriale. Det får du adgang til, når du starter.

  Egen bærbare computer

  På GSK Online skal du have din egen bærbare computer til rådighed. Det er nødvendigt for, at du kan gennemføre dit online studieforløb.

  Vi anbefaler at du anvender en PC eller Mac, da fx Chromebooks ikke kan downloade de programmer, der i nogle fag er nødvendige for, at du kan gå til eksamen.

Vi er altid klar til at hjælpe dig

I GS Vejledningen er vi altid klar til at vejlede dig og svare på dine spørgsmål. Det er os, der hjælper dig med at blive tilmeldt de fag og hold på GS, du gerne vil starte på.

Vælg den uddannelse, du er i gang med at tilmelde dig.

Tilmelding til HF, AVU og FVU
HF - Gymnasial uddannelse
AVU - 9. og 10. klasse for voksne
FVU - Læse, skrive og regne
Tilmelding til GS
GSK - Gymnasiale suppleringskurser
SOF - Supplerende overbygningsforløb