Chat with us, powered by LiveChat Gå til sidens indhold
FVU

Om uddannelsen

Med FVU kan du tilmelde dig undervisning i fagene dansk og matematik. 

Undervisningen er for dig, der er over 25 år, og er usikker i at læse, stave, skrive og/eller at anvende matematik i hverdagen. Uanset hvilken uddannelse du kommer med, vil du have glæde af at læse fag på FVU.

 • Introduktion

  Hvad er FVU?

  FVU står for 'forberedende voksenuddannelse', og med FVU får du undervisning i dansk og/eller matematik. Målet er, at du skal blive bedre til at læse, stave og skrive, og/eller til at regne og forstå matematik. Du tilmelder dig fagene enkeltvis og får undervisning på hold sammen med andre kursister.

 • Målgruppe

  Er FVU relevant for mig?

  FVU er for dig, der er over 25 år og føler dig usikker i at læse, stave, skrive og/eller at anvende matematik i hverdagen. Det betyder ikke noget, hvilken baggrund du har. Inden du bliver indskrevet på et FVU-forløb skal du dog screenes, så vi kan vurdere,  om FVU er det rette tilbud for dig.

 • Fremtidsmuligheder

  Hvad kan jeg bruge FVU til?

  Et FVU-forløb giver dig bedre muligheder for at gå videre med en uddannelse. Du får samtidig bedre forudsætninger for at deltage i fx foreninger, politik, mm., og et FVU-forløb kan også hjælpe dig til at blive bedre på dit arbejde.

Vi er altid klar til at hjælpe dig

I FVU Vejledningen er vi altid klar til at vejlede dig og svare på dine spørgsmål. Det er os, der hjælper dig med at blive tilmeldt den uddannelse på FVU, du gerne vil starte på.

Vælg kurv

Vælg den uddannelse du er i gang med at tilmelde dig.

Tilmelding til HF, AVU og FVU
HF - Gymnasial uddannelse
AVU - 9. og 10. klasse for voksne
FVU - Læse, skrive og regne
Tilmelding til GS
GSK - Gymnasiale suppleringskurser
SOF - Supplerende overbygningsforløb