Erhverv

Tilbage til kursusoversigt

Digitale kontorprogrammer

Vil du gerne blive endnu bedre til at bruge digitale programmer såsom word, programmer til præsentationer, regneark og lign.?

Medarbejder bruger computer og mus

I dette gratis kursusforløb bliver du bedre til at håndtere digitale programmer og digitalt udstyr til arbejdet, på kontoret, på farten og i hjemmet. Det kan fx være programmer til tekstbehandling, præsentationer, beregninger, kundehåndtering, billedbehandling, e-mails og virtuelt samarbejde.

Vi lever i en tid, hvor vi er digitale medarbejdere og digitale borgere. Teknologien udvikler sig løbende og rummer et hav af forskellige muligheder og funktioner, og det kræver øvelse og træning at mestre disse muligheder.

Undervisning

I dette kursusforløb på 20-30 timer træner du de programmer, funktioner og virkemidler, som er relevante for dig i dit arbejdsliv. I en samtale med læreren inden kurset afklarer vi, om kurset er det rigtige for dig, og hvilket indhold du ønsker at fokusere på.

Kursusforløbet starter mandag d. 11. januar 2021 og afslutter mandag den 1. marts. Du må forvente ca. en times hjemmearbejde hver uge.

Indhold

Kurset er praktisk tilrettelagt, fordi vi gennem kurset tager udgangspunkt i dine behov. Du får mulighed for at arbejde med konkrete opgaver fra dit arbejde. Det kan fx være:

• regneark (Excel) til at overskue opgaver, beregne tilbud eller oprette et kundekartotek
• præsentationer i fx powerpoint
• skriveopgaver i fx Word
• deling af dokumenter i ”skyen”
• opsætning af e-mails og breve
• muligheder og begrænsninger i forhold til masseforsendelser
• datasikkerhed for virksomheden og for kunderne
• specielle programmer fra jobbet eller andre programmer i OFFICE365

Vælg den uddannelse, du er i gang med at tilmelde dig.

Tilmelding til HF, AVU og FVU
HF - Gymnasial uddannelse
AVU - 9. og 10. klasse for voksne
FVU - Læse, skrive og regne
Tilmelding til GS
GSK - Gymnasiale suppleringskurser
SOF - Supplerende overbygningsforløb