Erhverv

Tilbage til kursusoversigt

Digital kommunikation

I dette gratis kursusforløb lærer du at håndtere programmer, funktioner og virkemidler til digital kommunikation.

Kvinde afholder online-møde med kollega via computeren

Vi lever i en tid, hvor den digitale kommunikation fylder meget i vores privatliv, i vores samfundsliv og i vores arbejde.

I ”Coronatiden” oplevede mange, at videomøder og digital fildeling blev en del af arbejdslivet, og flere og flere budskaber bliver i dag kommunikeret digitalt. Teknologien udvikler sig løbende og rummer et hav af forskellige muligheder og funktioner, og det kræver øvelse og træning at mestre disse muligheder.

Undervisning

I dette kursusforløb på 20-30 timer træner du de programmer, funktioner og virkemidler, som er relevante for dig i dit arbejdsliv.

Kurset er hands on og anvendelsesorienteret, og vi tager gennem kurset udgangspunkt i dine behov. Du får mulighed for at arbejde med opgaver fra dit arbejde gennem kurset, fx tilrettelægge et virtuelt møde, lave en flot og indbydende powerpoint-præsentation eller anvende sociale medier til virksomhedens fængende budskaber.

Kursusforløbet starter mandag d. 11. januar 2021 og afslutter mandag den 1. marts 2021. Du må forvente ca. en times hjemmearbejde hver uge.

Indhold

Gennem kurset udvikler du færdigheder i at tilrettelægge digital kommunikation og bruge programmer og funktioner som fx:

• Teams (videomøder og lign.)
• Powerpoint
• Brug af billeder, lyd og video
• Digital fildeling
• Kommunikation på sociale medier (fx facebook, twitter, LinkedIn) og hjemmesider
• Mailklienter

Vælg den uddannelse, du er i gang med at tilmelde dig.

Tilmelding til HF, AVU og FVU
HF - Gymnasial uddannelse
AVU - 9. og 10. klasse for voksne
FVU - Læse, skrive og regne
Tilmelding til GS
GSK - Gymnasiale suppleringskurser
SOF - Supplerende overbygningsforløb