Se alle kursistfortællinger

HF Enkeltfag ledte Tanya til sygeplejerskestudiet

Tanya er 27 år og har læst HF Enkeltfag på KVUC. Se videoen med Tanya, og læs om hendes vej til HF Enkeltfag og videre på sygeplejerskestudiet.

16. december 2019 | Mød kursisterne

Se videoen med Tanya

I videoen fortæller hun om sin vej fra HF Enkeltfag på KVUC til sygeplejerskestudiet.

Mere om Tanya

Inden Tanya startede på HF på KVUC arbejdede hun i mange år og tog også på en jordomrejse alene. For Tanya var det det helt rigtige med de mange års pause fra skolebænken:

”Jeg er så glad for, at jeg tog min HF senere i livet, fordi hvis jeg var gået direkte i gymnasiet, så var det fest og farver, det havde handlet om”

En dag var Tanya dog klar til, at der skulle ske noget nyt i hendes liv. Hun ønskede at tage en HF uden for meget pres, og derfor var HF Enkeltfag på KVUC det helt rigtige.

Tanya kan huske, at hun før hun startede havde nogle fordomme om HF-kursister. Men det var noget helt andet hun mødte, da hun gik i gang med sin egen HF. Hun var glad for blandingen af alle mulige mennesker, der var forskellige steder i livet og havde forskellige mål. Lærerne var samtidigt dygtige og kompetente og tog hensyn til det højere aldersgennemsnit.

I dag er Tanya færdig med sin HF og læser til sygeplejerske i København.

Jeg synes kun, det var fedt, at vi faktisk var så blandet en gruppe af mennesker. Det lægger virkelig op til, at man lærer noget af hinanden. Samarbejdet får et andet spil.

Vælg den uddannelse, du er i gang med at tilmelde dig.

Tilmelding til HF, AVU og FVU
HF - Gymnasial uddannelse
AVU - 9. og 10. klasse for voksne
FVU - Læse, skrive og regne
Tilmelding til GS
GSK - Gymnasiale suppleringskurser
SOF - Supplerende overbygningsforløb