Se alle kursistfortællinger

Morten fandt balancen mellem uddannelse og elitesport

Morten er 22 år, og har læst HF Online på KVUC. Se videoen med Morten og læs om, hvordan han fik et liv med både intensiv elitesport-træning og HF til at hænge sammen.

18. november 2019  l  Mød kursisterne

Se videoen med Morten

I videoen fortæller han om, hvordan HF Online var en perfekt mulighed for at studere og dyrke elitesport samtidig.

Mere om Morten

Det var nogle lange dage for Morten Graversen, da han hævede matematik på HF Online. Morten træner nemlig som regel to gange om morgenen og en gang om eftermiddagen, så der var ikke overladt mere end et par timer imellem træningen og et par timer om aftenen til at have snuden i bøgerne.

Morten besluttede at hæve matematik til A-niveau, da han gerne ville søge ind på Økonomistudiet på universitetet.

"Jeg kunne sagtens se mig selv fortsætte nogle år endnu med kajakken, men jeg vil også gerne have et andet liv, fordi jeg tror, det bliver meget ensformigt, hvis mit liv skal handle om kajak."

Lige nu træner Morten op til verdensmesterskaberne, og håber på at kunne komme med til OL i Tokyo, selvom det er mange timers hård træning at skulle igennem. Planen er at starte på universitetet i 2020, alt efter hvordan sporten går.

Jeg vil gerne starte på universitetet, for at lære noget nyt og få en ny omgangskreds. Det bliver meget isoleret som sportsudøver. Jeg ser nærmest ikke andre mennesker end dem jeg træner med.

Vælg den uddannelse, du er i gang med at tilmelde dig.

Tilmelding til HF, AVU og FVU
HF - Gymnasial uddannelse
AVU - 9. og 10. klasse for voksne
FVU - Læse, skrive og regne
Tilmelding til GS
GSK - Gymnasiale suppleringskurser
SOF - Supplerende overbygningsforløb