Studieliv

Se alle arrangementer

Verdensmålsuge på KVUC

KVUC sætter i uge 9 fokus på FN's verdensmål med en temauge. Ugen byder på massere af spændende foredrag, aktivitet rundt på skolen og workshops om f.eks. bæredygtige fødevarer.​​

Hjul med FN's Verdensmål

I løbet af Verdensmålsugen vil der være en bred palette af oplæg, som alle tager udgangspunkt i et eller flere af FN's 17 Verdensmål. Oplæggene vil bl.a. handle om omstillingen til en bæredygtig fremtid, økonomisk ulighed, bæredygtig mad og ligestilling mellem kønnene.

Udover at byde eksterne foredragsholdere indenfor, sætter vi samtidig skarpt fokus på Verdensmålene i undervisningen på tværs af alle fag. Formålet med ugen er at give KVUC's kursister meget mere viden om FN's Verdensmål, og derudover ønsker vi at inspirere dem til at blive medskabere af en bæredygtig hverdag.

FN's Verdensmål spiller en helt central rolle i KVUC's strategiske arbejde med at sikre kvaliteten i kursisternes uddannelsesforløb. Verdensmålene fungerer som et retningsgivende tema, som skal bidrage til at skabe udsyn og demokratisk dannelse som et led i kursisternes uddannelse. 

Vælg den uddannelse, du er i gang med at tilmelde dig.

Tilmelding til HF, AVU og FVU
HF - Gymnasial uddannelse
AVU - 9. og 10. klasse for voksne
FVU - Læse, skrive og regne
Tilmelding til GS
GSK - Gymnasiale suppleringskurser
SOF - Supplerende overbygningsforløb