Madspild og fødevaretab

Se alle arrangementer

Madspild - Et af tidens største klimaproblemer

Hvordan kan man sikre mere ansvarlig forbrug af fødevarer? I Danmark smider vi årligt mere end 500.00 tons mad ud, der kunne være spist. Dette ønsker den unge madspildsbekæmper Rasmus Erichsen at lave om på. Rasmus er stifter af organisationen Stop Spild Lokalt, og vil udvide din horisont og give dig stof til eftertanke gennem et inspirerende foredrag om madspild.

Skraldespand med mad

Tilbage i 2016 startede Rasmus Erichsen i en alder af blot 17 år den frivillige organisation Stop Spild Lokalt med ét klart mål i sigte: At tage kampen op mod de mange tons mad, der hver dag mætter landets containere og skraldespande.

Organisationen sætter skarpt fokus på, hvordan man kan drage nytte af overskudsmad ved at give det videre til bl.a. socialt udsatte og hjemløse. Organisationen har været gennem en rivende udvikling på få år, hvilket tydeligt afspejler den store folkelige interesse, der er forbundet med bekæmpelse af madspild. I dag er Stop Spild Lokalt repræsenteret i mere end 100 danske byer og er Danmarks største landsdækkende organisation med fokus på overskudsmad.

Vær parat til at få større indsigt og forståelse for omfanget af problemet, når organisationens stifter Rasmus Erichsen besøger KVUC og holder foredrag om forebyggelse af madspild og fødevaretab. Arrangementet er for alle kursister på KVUC, så kom forbi og få en stor øjenåbner omkring den alvorlige problematik.

Vælg den uddannelse, du er i gang med at tilmelde dig.

Tilmelding til HF, AVU og FVU
HF - Gymnasial uddannelse
AVU - 9. og 10. klasse for voksne
FVU - Læse, skrive og regne
Tilmelding til GS
GSK - Gymnasiale suppleringskurser
SOF - Supplerende overbygningsforløb