Studieliv

Se alle arrangementer

Vognmagergade gennem 100 år

Kom forbi KVUC på kulturnatten. Se vores udstilling om Vognmagergade-kvarteret, og hør historiker Jakob Sørensen fortælle. Kom på rundvisning i den store bygning, og tag en tur med den gamle elevator, paternosteren. 

Vognmagergade i gamle dage

Vidste du, at man jævnede et fattigt kvarter med jorden, da man byggede Vognmagergade 8 i begyndelsen af 1900-tallet? Har du hørt om rovmorderen Bulotti eller om landets første politiskole, som engang lå i KVUC’s gamle bygning? Og hvilken rolle spillede Vognmagergade 8 under de to verdenskrige?

Nu har du chancen for at opleve KVUC’s udstilling om Vognmagergade-kvarterets historie. Udstillingen holder åbent på kulturnatten og byder alle inden døre til udstilling og caféhygge. Hør om livet, og om de mennesker, som har været en del af gaden og bygningen i Vognmagergade 8 i de sidste mere end 100 år, hør oplæg med historiker Jakob Sørensen, og få en rundvisning i bygningen. 

Kl. 19.00 og 20.00: Hør oplæg med Jakob Sørensen, lektor, Ph.D. og lærer på KVUC.

Kl. 19.30 og 20.30: Få en guidet rundvisning i bygningen, og tag en tur med den gamle elevator, paternosteren. 

Kursistrådets café

Du har mulighed for at købe drikkevarer og snacks i den tilhørende café, som drives af KVUC's kursistråd. Caféen åbner en halv time inden arrangementet begynder.

Vælg den uddannelse, du er i gang med at tilmelde dig.

Tilmelding til HF, AVU og FVU
HF - Gymnasial uddannelse
AVU - 9. og 10. klasse for voksne
FVU - Læse, skrive og regne
Tilmelding til GS
GSK - Gymnasiale suppleringskurser
SOF - Supplerende overbygningsforløb