Studieliv

Se alle arrangementer

Fra social udkant til mediekendis

Han er blevet kaldt alt fra skandalejournalist til en af vor tids vigtigste mediestemmer. René Fredensborg fortæller om sin vej fra rodløs bonderøv til kulturjournalist.

Portræt af René Fredensborg

René Fredensborg er gang på gang endt i begivenhedernes og de ophidsede diskussioners centrum; hvad enten han har forsøgt at bygge en bolig på Christiania, taget kokain med en filmkonsulent eller fortalt verden om sin kærlighed til en filippinsk kvinde, der nusser ham i håret og vasker hans underbukser.

Fredensborg er med sin samspilsramte opvækst i Vamdrup i bagagen selve personificeringen af en mønsterbryder, der har byttet sin sociale lavstatus ud med hård kulturel kapital i den københavnske medieverden. I 2018 er Fredensborg aktuel med bogen om sin opvækst som rodløs bonderøv og i særdeleshed om forholdet til faren, ’Don Bjarno’. Mød René Fredensborg i en samtale med Anders K. Sørensen om, hvordan man arbejder og eksperimenterer som kompromisløs kulturjournalist med (privat)-livet som indsats.

Åbent for offentligheden

Arrangementet er åbent for offentligheden. Du har mulighed for at købe drikkevarer og snacks i den tilhørende café, som drives af KVUC's kursistråd. Caféen åbner som regel en halv time inden arrangementet begynder.

Vælg den uddannelse, du er i gang med at tilmelde dig.

Tilmelding til HF, AVU og FVU
HF - Gymnasial uddannelse
AVU - 9. og 10. klasse for voksne
FVU - Læse, skrive og regne
Tilmelding til GS
GSK - Gymnasiale suppleringskurser
SOF - Supplerende overbygningsforløb