Studieliv

Se alle arrangementer

Fortællinger fra Østafrika om Verdensmål 8

Synes du også, at alle fortjener arbejde under ordentlige arbejdsforhold uanset hvor i verden, de bor? Og at kvinder og mænd skal have lige løn for arbejde af samme værdi? Hvad gør man egentlig, når man har taget en uddannelse, men ikke kan få et job?

Globus over Afrika

Spørgsmål som disse og meget mere vil blive taget op, når FIC – Forum for International Cooperation – holder foredrag på KVUC. FIC er en non-profit organisation (NGO), som søger at påvirke, forandre og forbedre arbejdsmarkedsforhold i verden gennem aktivt engagement. I deres projekter i Østafrika arbejder de med at skabe ordentlige jobs med fokus på anstændige og retfærdige arbejdsforhold for arbejdere i Kenya og Tanzania.

Når FIC lægger vejen forbi KVUC, vil de sammen med to unge fra Kenya og Tanzania, sætte fokus på arbejdstagerrettigheder og vigtigheden af adgang til anstændigt arbejde. Der vil være videoer om dagliglivet, uddannelse og arbejde i Østafrika. Deltagerne vil blive klogere på FN's verdensmål, samt hvordan unge i Kenya og Tanzania får mulighed for uddannelse og arbejde under ordentlige arbejdsforhold.

Arrangementet vil foregå på engelsk og er fyldt op med engelskhold fra KVUC.

Vælg den uddannelse, du er i gang med at tilmelde dig.

Tilmelding til HF, AVU og FVU
HF - Gymnasial uddannelse
AVU - 9. og 10. klasse for voksne
FVU - Læse, skrive og regne
Tilmelding til GS
GSK - Gymnasiale suppleringskurser
SOF - Supplerende overbygningsforløb