Oplev os

Se alle kursistfortællinger

HF Uni har gjort Christian sikker på fremtiden efter HF

Christian er 26 år og har læst HF Uni på KVUC. Se videoen med Christian, læs om hans vej til KVUC og hør mere om, hvordan det har banet vejen for hans fremtid. 

1. juli 2020 | Mød kursisterne

Se videoen med Christian

I videoen fortæller han om, hvordan det har været at læse HF Uni, og hvorfor KVUC overraskede ham.

Mere om Christian

Efter Christian havde prøvet livet på STX, HHX og som automekaniker uden at have den rigtige mavefornemmelse, sad han en aften i sit sommerhus på Skagen og tænkte: ”Hvad fanden skal jeg egentlig lave?”.

Christian følte, at livet var gået i stå i Århus, og han var klar til, at der skulle ske noget nyt. Et succesfuldt ophold på en dagshøjskole i København gjorde, at Christian tog beslutningen om at tage en uddannelse. Efter at have besøgt adskillige HF uddannelser faldt valget på KVUC, hvilket blandt andet skyldtes lærerne:

Jeg er blevet meget imponeret over den måde som samtalen mellem lærer og kursist har fungeret på. Jeg bliver ikke snakket til som et barn, jeg bliver snakket til som en voksen.

Christian føler sig i dag klar til komme ud på den anden side med sin hue på, og han er helt sikker på, at han fortsat kommer til at ses med sine fantastiske studiekammerater.

Flere kursistfortællinger

Vælg den uddannelse, du er i gang med at tilmelde dig.

Tilmelding til HF, AVU og FVU
HF - Gymnasial uddannelse
AVU - 9. og 10. klasse for voksne
FVU - Læse, skrive og regne
Tilmelding til GS
GSK - Gymnasiale suppleringskurser
SOF - Supplerende overbygningsforløb