Oplev os

Se alle arrangementer

KVUC markerer FN-dagen med Kara Djurhuus 

Kom til oplæg med Kara Djurhuus, når KVUC markerer den internationale FN-dag. Kara er leder for Roskilde Festivals filantropi og NGO-partnerskab, og hun giver os et indblik i samarbejdet og vidensdelingen med få organisationer fra hele verden. Den 24. oktober er det den internationale FN-dag, og det markerer KVUC ved at undersøge forskellige muligheder for internationalt samarbejde. Samarbejdet kan f.eks. ske privat, gennem uddannelsesinstitutioner eller via NGO'er.

FN har til formål at “bevare den international fred og sikkerhed, samt skabe et forum for internationalt samarbejde og fremme skabelsen af venligsindet relationer nationer i mellem.” Det kan derfor siges, at FN på mange måder er verdens vigtigste internationale institution. 

I anledning af FN-dagen har vi fået muligheden for at byde årets taler, Kara Djurhuus, indenfor til et oplæg om samarbejdet mellem organisationer. Hun fortæller, hvordan hun som leder for Roskilde Festivals filantropi og NGO-partnerskaber hjælper organisationerne ved at give dem en platform på Roskilde Festival.

Et af de samarbejder, som festivalen har, er med Udenrigsministeriet. Programmet OpEn arbejder for at skabe oplysning og engagement om den globale udvikling. 
Kara Djurhuus vil fortælle om den spændende hverdag med at skabe samarbejder i en kaotisk verden. Et samarbejde, der bl.a. én gang om året fører til Nordens største musikfestival. 

Oplægget er tirsdag den 24. oktober i tidsrummet 09:00 - 10:30 i Studiesalen, og er forbeholdt tilmeldte hold.

Vælg den uddannelse, du er i gang med at tilmelde dig.

Tilmelding til HF, AVU og FVU
HF - Gymnasial uddannelse
AVU - 9. og 10. klasse for voksne
FVU - Læse, skrive og regne
Tilmelding til GS
GSK - Gymnasiale suppleringskurser
SOF - Supplerende overbygningsforløb