Studieliv

Se alle arrangementer

Oplæg med Jens Worning om krigen i Ukraine

Vi nærmer os en tragisk dato i Europa - årsdagen for krigen i Ukraine. Den største krig i Europa siden 2. verdenskrig. Krigen har ændret meget for de fleste, og alt for millioner i Ukraine. Oplev tidligere generalkonsul i Rusland, Jens Worning, tale om krigen i Ukraine onsdag d. 1. marts.Med dette oplæg vil Jens Worning, tidligere generalkonsul i Rusland, gøre status og forsøge at besvare spørgsmålene: Hvor står Ukraine efter næsten et år i krig? Hvordan stiller det Danmark, hvor sikkerheds- såvel som energipolitik er blevet et dybt alvorligt emne? Og hvad er scenarierne for Europa og for verden?

For Jens Worning er der et før og et efter den russiske invasion i Ukraine den 24. februar 2022. Det handler om en ny verdensorden, der er ved at blive født. Han tager os med tilbage til Napoleonskrigene for et par århundreder siden og fører den globale pensel op til i dag og det, der venter - både i de store linjer, og for vores egen dagligdag.

Oplægget vil finde sted onsdag d. 1. marts klokken 09.30-11.20 i Stjernesalen i Sankt Petri Passage 1, og vil være tilgængeligt for tilmeldte kursister og medarbejdere.

Vælg den uddannelse, du er i gang med at tilmelde dig.

Tilmelding til HF, AVU og FVU
HF - Gymnasial uddannelse
AVU - 9. og 10. klasse for voksne
FVU - Læse, skrive og regne
Tilmelding til GS
GSK - Gymnasiale suppleringskurser
SOF - Supplerende overbygningsforløb