Studieliv

Se alle arrangementer

Oplæg med Gregers Andersen om kulturens klimakamp

Klimaforandringerne udfordrer ikke kun de naturvidenskabelige områder og kræver udviklingen af nye teknologier, der som en hockeystav skal kunne løfte os ud af krisen. De stiller i høj grad også spørgsmål til selve den kultur, som vores moderne liv hviler på. Kulturforsker Gregers Andersen kaster et kritisk blik på netop denne kultur og dens ubalancer, når han holder oplæg på KVUC mandag d. 27. februar.

Gregers Andersen er ansat ved Aalborg Universitet og forfatter til debatbøgerne "Frihed, lighed og bæredygtighed. En kritik af det liberale Danmark" (2020) og "Grænseløshedens kultur. Et opgør med udmattelse, hastighed og håbløshed i Klimakrisens tidsalder" (2016). Han er også en af initiativtagerne til "Forskernes Klimaopråb", der blev underskrevet af mere end 300 danske forskere i 2018. Et opråb, der blev fornyet med over 700 underskrivere i 2021.

Oplægget med Gregers Andersen afholdes mandag d. 27. februar klokken 12.30-14.30 i Salonen i Vognmagergade 8. Det er forbeholdt tilmeldte kursister og medarbejdere på KVUC.

Vælg den uddannelse, du er i gang med at tilmelde dig.

Tilmelding til HF, AVU og FVU
HF - Gymnasial uddannelse
AVU - 9. og 10. klasse for voksne
FVU - Læse, skrive og regne
Tilmelding til GS
GSK - Gymnasiale suppleringskurser
SOF - Supplerende overbygningsforløb