Oplev os

Se alle arrangementer

Foredrag: Fra Libanon til Lærkevej 

I anledning af Læseugen på KVUC får vi besøg af Souad Taha, som fortæller om sit liv fra Libanon til Lærkevej. Kom og oplev et ærligt og gribende foredrag om alt fra krig til kærlighed.

Souad Taha har palæstinensisk baggrund og kom til Danmark med sin familie i 1984. Til daglig arbejder Souad som dagplejemor og er derudover engageret i diverse frivillige projekter, hvor hun bl.a. har vundet en pris for sit frivillige arbejde med integration af de nytilkomne flygtninge i Egedal Kommune.

Med afsæt i sin og sønnen Abdel Mahmouds samtalebog Fra Libanon til Lærkevej fortæller Souad Taha ærligt og medrivende om alt det svære lige fra krig til kærlighed. Men undervejs kommer hun også ind på den kulturelle omvæltning ved at flytte til et helt nyt land. Souad kommer ind på masser af sjove og skæve anekdoter skabt i mødet mellem mennesker på tværs af kulturer og landegrænser.

Fra Libanon til Lærkevej – samtaler vi aldrig har haft er en ærlig bog fyldt med overraskelser og erkendelser, megen gråd og endnu mere latter. Mens familiens historie folder sig ud, bliver det tillige et bevægende og tankevækkende indspark i den ofte skingre udlændingedebat. For både Souad og Abdel optræder i statistikkerne af mennesker med mellemøstlig baggrund, som politikerne ofte udråber til at være det største problem i Danmark.

Foredraget foregår mandag d. 9. oktober kl. 10:00-10:30 i studiesalen og er forbeholdt tilmeldte hold.

Vælg den uddannelse, du er i gang med at tilmelde dig.

Tilmelding til HF, AVU og FVU
HF - Gymnasial uddannelse
AVU - 9. og 10. klasse for voksne
FVU - Læse, skrive og regne
Tilmelding til GS
GSK - Gymnasiale suppleringskurser
SOF - Supplerende overbygningsforløb