Oplev os

Se alle arrangementer

Forfatter Amina Elmi besøger KVUC

I anledning af læseugen på KVUC fortæller forfatter Emina Elmi hendes vej ind i litteraturen, og hvad litteratur og læsning betyder for hende. Hun vil også læse højt af sin nye digtsamling Barbar.


Fotograf: Sara Galbiati, Gyldendal Medie 2023

KVUC får besøg af forfatteren Amina Elmi. Amina Elmi er uddannet fra forfatterskolen i sommeren 2023 og debuterede i august 2023 hos Gyldendal med digtsamlingen Barbar. Gyldendal skriver om digtsamlingen, at Barbar er ”en digtsamling om brutalitet, sorg, vrede, fortvivlelse, kærlighed og savn. Amina Elmi skriver om at leve med en kappet forbindelse til sin families historie, ritualer, sprog og identitet”. Digtsamlingen er blevet vel modtaget af anmelderne såvel som læsere.

Vi har i anledning af læseugen på KVUC inviteret Amina Elmi forbi til en snak om litteratur, læsning og hendes vej ind i litteraturens verden. Gennem en række spørgsmål der kredser om dette ser vi frem til en interessant samtale med Elmi om litteratur og læsning. Derudover har hun lovet at læse udvalgte digte op fra den nyligt udkomne digtsamling.

Arrangementet foregår torsdag den 12. oktober på KVUC, og er forbeholdt tilmeldte hold.

Vælg den uddannelse, du er i gang med at tilmelde dig.

Tilmelding til HF, AVU og FVU
HF - Gymnasial uddannelse
AVU - 9. og 10. klasse for voksne
FVU - Læse, skrive og regne
Tilmelding til GS
GSK - Gymnasiale suppleringskurser
SOF - Supplerende overbygningsforløb