Besøg os

Besøg den 2-årige HF 

Hvis du overvejer at starte på den 2-årige HF, men gerne vil vide lidt mere om uddannelsen, er det en god idé at besøge os. 

Hvert år i januar holder vi Åbent Hus for alle interesserede.
Her på siden finder du mere information om vores Åbent Hus arrangementer, samt datoer og tilmelding.

Udover Åbent Hus har vi også rundvisninger i vores lokaler i Vognmagergade 8 flere gange om året. Læs mere om begge dele og tilmeld dig nedenfor.

Kom til Åbent Hus på den 2-årige HF

Til Åbent Hus får du bl.a. indblik i uddannelsen og studiemiljøet på KVUC, der er præget af vores centrale placering midt i det historiske København. Du møder også nogle af vores kursister, ligesom du kan tale med vejledere og få svar på alle dine spørgsmål om den 2-årige HF.

I 2024 holdte vi Åbent Hus på KVUC d. 16. januar og virtuelt d. 20. januar.

Næste Åbent Hus er i januar 2025 – nærmere dato følger.

Få en rundvisning på den 2-årige HF og hør om uddannelsen

Overvejer du at søge ind på den 2-årige HF på KVUC? Er du nysgerrig på vores studiemiljø og på, hvordan uddannelsen er skruet sammen? Så kan du komme til rundvisning i Vognmagergade 8 og få mulighed for at stille spørgsmål til ansøgningsprocessen, studieforløbet og meget mere. Rundvisningen er for alle – både for dig, der kommer direkte fra 9. eller 10. klasse eller for dig, der har lavet noget andet siden grundskolen fx arbejdet eller gået på en anden uddannelse. Rundvisningernes indhold er planlagt, så de giver mening, uanset om man er interesseret i den 2-årige HF eller den 3-årige tilrettelæggelse for ordblinde.

Program for rundvisningen:

  • Gennemgang af uddannelsens opbygning samt mulighed for at stille spørgsmål til optagelsesproceduren, adgangskrav, sammensætning af fag m.m.
  • Rundvisning på 2. sal i Vognmagergade 8, hvor den 2-årige HF-afdeling har lokaler
To Kursister Far Hjaelp Af Underviser (2)

Vælg den uddannelse, du er i gang med at tilmelde dig.

Tilmelding til HF, AVU og FVU
HF - Gymnasial uddannelse
AVU - 9. og 10. klasse for voksne
FVU - Læse, skrive og regne
Tilmelding til GS
GSK - Gymnasiale suppleringskurser
SOF - Supplerende overbygningsforløb