Gå til sidens indhold
Om KVUC

Se alle nyheder

Vil du fortælle din historie – eller kender du en der vil? #storyofkvuc

Vi tror på, at netop din personlige fortælling om, hvordan uddannelse hjælper dig videre mod dine drømme, kan være med til at inspirere andre. Vil du være med?

#storyofkvuc

På KVUC tror vi på, at vores uddannelser åbner muligheder for en ny begyndelse mod drømme og fremtid, også selvom vejen i livet ikke altid har været snorlige fra folkeskole til uddannelse og arbejde.

Det er vores mission som voksenuddannelsescenter at hjælpe med at finde den uddannelsesvej, der passer til hver enkelt.

Mange forskellige mennesker har deres gang på KVUC i kortere eller længere tid. Vi tror på, at netop jeres stemme og jeres personlige fortællinger kan være med til at inspirere andre – og dermed hjælpe dem med at komme videre i livet.

I de sidste par år har vi lavet næsten 30 interviews med unge voksne, der enten er kursister på KVUC eller har været det. Nogle af dem er der også lavet små videofilm med. Vi kan se, at fortællingerne skaber interesse. Både hos andre unge voksne, der søger uddannelser, og hos fx politikere og beslutningstagere, som skal træffe beslutninger om morgendagens uddannelsespolitik.

Derfor kan du måske være med til at gøre en forskel ved at fortælle din historie – eller måske kender du en, der vil fortælle sin? Vi er åbne for alle typer fortællinger, så du skal bare kontakte os, hvis du tænker – ”det kunne da måske være meget sjovt”.

Lad os høre fra dig!

Læs mere

Nyhed

”Her ser lærerne ikke på mig som om jeg er et barn”

Therese Selchau droppede ud af gymnasiet med dårlige karakterer, men hun får nu høje karakterer på HF. Hun vil gerne læse medicin. På HF oplever hun,…

Læs mere
Nyhed

"Vores syn på Sarahs fremtid er mere lys nu"

Når ens barn får en diagnose, indstiller man sig på, at fremtiden kan bringe hvad som helst. Så for ti år siden havde Rikke og Jakob Nielsen ikke troe…

Læs mere
Nyhed

Læreren Niels: Vi fejler alle sammen – det skal være rart at gå i skole

De første nyuddannede erhvervsassistenter fra KVUC bliver færdige til jul. Lærer Niels Bryld mener, at der på den nye ungdomsuddannelse er skabt et he…

Læs mere
Vælg kurv

Vælg den uddannelse du er i gang med at tilmelde dig.

Tilmelding til HF, AVU og FVU
HF - Gymnasial uddannelse
AVU - 9. og 10. klasse for voksne
FVU - Læse, skrive og regne
Tilmelding til GS
GSK - Gymnasiale suppleringskurser
SOF - Supplerende overbygningsforløb