Gå til sidens indhold
Om KVUC

Se alle nyheder

Lektionen.dk - 10 veje til at blive en bedre underviser

Sidste efterår gik lærer fra KVUC Jeppe Wolff Ejlskov i luften med sin vidensdelingsplatform Lektionen.dk. Siden er der sket meget på bloggen, og flere gæstebloggere er begyndt at dele spændende indhold.

Lektionen.dk undervisningsportal

Bloggen er et initiativ taget af KVUC-lærer Jeppe Wolff Ejlskov, som oprettede bloggen som en platform hvorpå han kunne dele sin erfaring med undervisning og didaktik på det gymnasiale område. 

Lektionen.dk gik i luften i efteråret 2015, og har siden da taget fart. Bloggen har 1200-1400 læsere om måneden og der ligger lige nu 32 indlæg. 

Med muligheden for at kommentere og komme med tips til hans indlæg på bloggen, har mange læsere budt ind med indhold fra deres egen hverdag som undervisere. Med dette og hans kollegaer som inspiration, kan du derfor nu på bloggen læse indlæg fra gæstebloggere, som deler deres erfaringer og historier. Du kan også se de spændende videostafetter, hvor undervisere på KVUC deler deres syn på, hvad god undervisning er samt deres bedste undervisningstips. 

10 veje til at blive en bedre underviser 

På bloggen kan du nu også lade dig inspirere af indlægget om de 10 veje til at blive en bedre underviser. De 10 veje er gode råd, som sætter ord på nogle af de centrale udfordringer, som man kan støde på som underviser. 

Jeppe har bygget bloggen op således, at indlæggene er konkrete og letlæselige, med mulighed for at dykke dybere ned i emnerne via links. 

Du kan på samme måde læse de 10 veje til at blive en bedre underviser i korte vendinger og fordybe dig i de bagvedliggende indlæg for de råd du finder interessante. 

Læs mere

Nyhed

'Kort om samfundsfag' - Nyt spil udviklet af lærere på KVUC

Søren Lindgreen og Jeppe Wolff Ejlskov har længe set kollegaer kreere hjemmelavede huske-kort til brug i samfundsfagsundervisningen. Og ofte har Søren…

Læs mere
Nyhed

Overførsel af viden og erfaringer til nye FGU-institutioner er afgørende for succes

Den Kombinerede Ungdomsuddannelse (KUU) skal nedlægges og overføres til den nye forberedende grunduddannelse (FGU) i sommeren 2019. En konference på K…

Læs mere
Nyhed

Rapport klar: Ny retning for forberedende uddannelser

Erfaringer og anbefalinger fra det 3-årige regionsprojekt UPGRADE er nu samlet i en ny rapport.

Læs mere
Vælg kurv

Vælg den uddannelse du er i gang med at tilmelde dig.

Tilmelding til HF, AVU og FVU
HF - Gymnasial uddannelse
AVU - 9. og 10. klasse for voksne
FVU - Læse, skrive og regne
Tilmelding til GS
GSK - Gymnasiale suppleringskurser
SOF - Supplerende overbygningsforløb