Om KVUC

Se alle nyheder

KVUC vinder udbud på rammeaftale til ordblinde studerende på videregående uddannelser i Region Hovedstaden

KVUC's Læse- og Skrivecenter kan fortsætte det meningsfulde arbejde med at yde støtte til ordblinde studerende på videregående uddannelser.

De sidste 4 år har KVUC's Læse- og Skrivecenter varetaget test, IT-instruktioner, afklaring af støttebehov og studiestøttetimer til ordblindestuderende på korte, mellemlange og lange videregående uddannelser i hele Region Hovedstaden.

Det er en omfattende og meget meningsfuld opgave, som vi har været og stadig er meget stolte over at løfte. Det betyder utrolig meget for de ordblindestuderende, at de kan få den nødvendige støtte og blive kompenseret for deres ordblindhed og dermed få mulighed for at gennemføre deres uddannelse på lige fod med andre studerende.

Hvert fjerde år er der udbud på denne rammeaftale hos Styrelsen for Udvikling og Kvalitet, så siden vi sendte vores ansøgning afsted d. 19. december 2022, har vi ventet i spænding på, om vi ville få mulighed for at fortsætte med at være leverandører på opgaven de kommende 4 år.

Der var derfor stor glæde på KVUC, da vi fik svar om, at vi havde vundet den nye rammeaftale både på de korte og mellemlange videregående uddannelser og på de lange videregående uddannelser. Det betyder, at vi kan fortsætte vores arbejde med de studerende fra d. 1. august 2023 og de kommende 4 år.

Vi glæder os meget til det fortsatte samarbejde med Styrelsen for Undervisning og Kvalitet, uddannelsesinstitutionerne i Region Hovedstaden og alle de mange studerende, vi dagligt samarbejder med.

Vælg den uddannelse, du er i gang med at tilmelde dig.

Tilmelding til HF, AVU og FVU
HF - Gymnasial uddannelse
AVU - 9. og 10. klasse for voksne
FVU - Læse, skrive og regne
Tilmelding til GS
GSK - Gymnasiale suppleringskurser
SOF - Supplerende overbygningsforløb