Chat with us, powered by LiveChat Gå til sidens indhold
Om KVUC

Se alle nyheder

KVUC klar med online undervisning til virksomheder og medarbejdere

Hjemsendelse og afskedigelse af en lang række medarbejdere som følge af spredningen af coronavirus er en alvorlig situation for Danmark. På KVUC er vi klar med fjernundervisning, der kan bidrage til at efteruddanne og opkvalificere medarbejdere, så de er klar til at træde ind på arbejdsmarkedet med nye kompetencer, når situationen vender.

Hjælp Til Virksomheder Og Medarbejdere 1400X933px

KVUC fortsætter med undervisning virtuelt, selv om skolen er lukket indtil videre til d. 30. marts. Det betyder, at man stadig kan følge undervisning og stadig kan tilmelde sig undervisning, både hold og uddannelser med start i august.

Jeg vil opfordre virksomhederne og deres medarbejdere til at overveje muligheden for at bruge den kommende periode til efteruddannelse og opkvalificering. Virksomhederne får mulighed for at fastholde medarbejdere og styrke deres kompetencer til den dag, hvor de vender tilbage. På KVUC har vi rigtig gode erfaringer med at udbyde fjernundervisning.
Anita Lindquist Henriksen

Det er muligt på KVUC at følge VUC-fag som for eksempel FVU digital og engelsk via fjernundervisning. Det foregår ved, at medarbejderne følger undervisningen via computer/tablet, og der vil være en lærer, som underviser virtuelt.

Medarbejderne arbejder selvstændigt ud fra en undervisningsplan, der er tilpasset deres og virksomhedens behov. Medarbejderne har selvfølgelig løbende direkte kontakt med deres lærer via for eksempel Skype. For at kunne deltage skal medarbejderen have en computer eller tablet, og de skal kunne anvende den.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker mere information, er du velkommen til at kontakte Lotte Hüttel, KVUC Erhverv.

Tlf: 30 10 42 91 og mail: lhy@kvuc.dk.

Læs mere

Nyhed

Større fokus på karakterer øger eksamensangst

To grupper af kursister lider særligt af eksamensangst: Dem med vanskeligheder og lavt selvværd og de ambitiøse 12-tals piger. KVUC’s psykologiske råd…

Læs mere
Nyhed

Fra tålt ophold til godt ophold

HF-kursister med Aspergers har succes på KVUC, og om få måneder får de første unge med Aspergers hue på. Ambitiøse kursister, massiv mentorstøtte og s…

Læs mere
Nyhed

HF for de gådefulde og geniale

Målgruppen af unge med Aspergers syndrom er finurlig, kantet og fuld af muligheder. På HF Inklusion skal KVUC’s lærere og mentorer tænke ud af boksen.…

Læs mere
Vælg kurv

Vælg den uddannelse du er i gang med at tilmelde dig.

Tilmelding til HF, AVU og FVU
HF - Gymnasial uddannelse
AVU - 9. og 10. klasse for voksne
FVU - Læse, skrive og regne
Tilmelding til GS
GSK - Gymnasiale suppleringskurser
SOF - Supplerende overbygningsforløb