Om KVUC

Se alle nyheder

Flere hundreder HF-studenter på KVUC’s tagterrasse

Fredag den 28. juni fyldes Stjernesalen på KVUC med glade HF-studenter. Mere end 600 bliver studenter fra KVUC i år. En tredjedel har taget deres uddannelse som online forløb.

KVUC holder to translokationer for årets studenter fredag den 28. juni:

  • For HF Enkeltfag og HF Inklusion for unge med autisme, kl. 11.00 - 12.30.
  • For den 2-årige HF, kl. 13.00 - 14.30.

Begge arrangementer foregår i Stjernesalen på 5. sal i Sankt Petri Passage 1. Der vil være festtaler, fællessang og kreative indslag, og kursisterne får overrakt legater og eksamensbeviser. Herefter vil der være en forfriskning på lærerværelset på 5. sal. Alle gæster er selvfølgelig også velkomne til at nyde udsigten over København på tagterrassen. 

Omkring en tredjedel af kursisterne har taget HF Online, mere end 100 har fulgt KVUC’s 2-årige HF, og de resterende har sammensat deres HF på forskellig vis via Enkeltfag. Omkring 30 har gennemført har gennemført HF Inklusion, der er KVUC’s særligt tilrettelagt treårige HF for unge med autisme. 

KVUC har Københavns mest fleksible HF, hvor kursisterne kan design deres HF, så den passer til netop deres liv og baggrund. KVUC’s HF’ere har typisk et af landets højeste karaktergennemsnit på omkring 7,5, og de klarer sig ganske godt. Tal viser således, at 80% er videre i job og uddannelse efter seks måneder.

Vil du vide mere? Kontakt


Helle Pilemann

Kommunikationskonsulent

Billede af Anita Lindquist Henriksen

Anita Lindquist Henriksen

Rektor

Vælg den uddannelse, du er i gang med at tilmelde dig.

Tilmelding til HF, AVU og FVU
HF - Gymnasial uddannelse
AVU - 9. og 10. klasse for voksne
FVU - Læse, skrive og regne
Tilmelding til GS
GSK - Gymnasiale suppleringskurser
SOF - Supplerende overbygningsforløb