Chat with us, powered by LiveChat Gå til sidens indhold
Spansk beg. B

Læs Spansk begynder på B-niveau

På Spansk beg. B opbygger du et basalt ordforråd og kendskab til spansk sprog og grammatik. Du får samtidig viden om kultur, historie og samfundsforhold i Spanien og andre spansktalende områder.

 • Indhold og læringsmål

  Hvad lærer jeg i Spansk beg. B?

  På spansk begyndersprog  B-niveau opbygger du et basalt ordforråd og kendskab til spansk sprog og grammatik. Du får samtidig viden om kultur, historie og samfundsforhold i Spanien og andre spansktalende områder såsom Peru, Chile og Cuba.

  Vi læser i løbet af undervisningen 3 forskellige emner. Du skal læse korte tekster, blogs, artikler og sange, se film og korte dokumentarer, der er knytter sig til de 3 emner. Emnerne kan fx være unges vilkår i det moderne Spanien og Latinamerika, familiestruktur eller kærlighed.

  Undervisningen på Spansk beg. B sætter dig i stand til at forstå talt og skrevet spansk og udtrykke dig mundtligt og skriftligt om almene og kendte emner på et meget enkelt sprogSidst, men ikke mindst, lærer du også at benytte relevante hjælpemidler, såsom ordbøger og diverse grammatiker.

  I Spansk beg. B kommer du til at arbejde sammen med de andre kursister i par og grupper for at bruge sproget til at kommunikere med. Derudover kommer du til at bruge forskellige it-redskaber til at øve dit spansk.

  Læreplan for Spansk beg. B

  Du kan få mere information om fagets indhold og læringsmål i læreplanen, der findes på emu.dk.

  Gå til læreplan for Spansk beg. B
 • Eksamen

  Hvordan foregår eksamen i Spansk beg. B?

  Spansk beg. B afsluttes med en mundtlig eksamen, der varer 30 min. Før eksamen har du ca. én times forberedelsestid.

  Om den mundtlige eksamen

  Til den mundtlige eksamen skal du vise at du kan læse og forstå en spansksproget tekst, fremlægge og samtale om teksten på et enkelt spansk. Du skal yderligere kunne referere til emner, som du har arbejdet med i undervisningen. Du skal også vise, at du kan samtale på spansk om almene emner med udgangspunkt i et billede.

 • Optag

  Hvad kræver det at blive optaget på Spansk beg. B?

  Du kan følge Spansk beg. på B-niveau, hvis du opfylder de almindelige krav til den uddannelse, du tager faget på.

Vælg kurv

Vælg den uddannelse, du er i gang med at tilmelde dig.

Tilmelding til HF, AVU og FVU
HF - Gymnasial uddannelse
AVU - 9. og 10. klasse for voksne
FVU - Læse, skrive og regne
Tilmelding til GS
GSK - Gymnasiale suppleringskurser
SOF - Supplerende overbygningsforløb