Test for ordblindhed

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du er ordblind, eller i hvilken grad du er ordblind, er det altid en god idé at blive testet. 

En ordblindetest kan hjælpe dig til at finde ud af, hvilken undervisning eller hjælpemidler, du kan have gavn af i din hverdag. Det er gratis at få taget en ordblindetest og alle kan få taget en test. 

 

 

 • Om ordblindetest

  Hvad kan ordblindetesten hjælpe mig med?

  Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du er ordblind, eller i hvilken grad du er det, kan du på KVUC gratis blive testet for ordblindhed. Testen kan vise din personlige staveprofil og give dig adgang til undervisning og specialpædagogisk støtte (SPS) samt til at søge om IT-hjælpemidler for ordblinde.

  Alle kan tage testen. Du behøver ikke at være kursist på KVUC for at tage testen, og du er ikke tvunget til at modtage ordblindeundervisning, selvom testen viser, at du er ordblind.

 • Tilmelding

  Hvordan tilmelder jeg mig en test?

  Hvis du ønsker at blive testet for ordblindhed, skal du kontakte OBU Vejledningen. De hjælper dig med at få taget testen. 

  Kontakt OBU Vejledningen 

Vi er altid klar til at hjælpe dig

I OBU Vejledningen er vi altid klar til at vejlede dig og svare på dine spørgsmål. Det er os, der hjælper dig med at blive testet for ordblindhed samt med tilmelding til ordblindeundervisning. Ring til os på tlf. 82 32 66 49 eller send en mail til obu@kvuc.dk.

Vælg den uddannelse, du er i gang med at tilmelde dig.

Tilmelding til HF, AVU og FVU
HF - Gymnasial uddannelse
AVU - 9. og 10. klasse for voksne
FVU - Læse, skrive og regne
Tilmelding til GS
GSK - Gymnasiale suppleringskurser
SOF - Supplerende overbygningsforløb