2-årig HF

HF Kreativ Skrivning

HF Kreativ Skrivning er en ny tilrettelæggelse og et tilbud til dig, der allerede på 1. år vil gå i klasse med andre, der ønsker at udtrykke sig kreativt og skriftligt. Måske ved du allerede, hvor godt det føles at sætte dine egne ord sammen, måske har du allerede fulde notesbøger eller nogle digte på computeren? Det kan også være, at du drømmer om at skrive, men ikke helt har fundet vejen derhen endnu. I begge tilfælde er Kreativ Skrivning noget for dig!

Vi arbejder og leger med sproget og forskellige skriveøvelser for at udvikle din glæde ved sproget og skabe bevidsthed om, hvordan du bruger sproget. I Kreativ Skrivning er der ikke noget, der er rigtigt eller forkert; det handler udelukkende om, at du bliver bevidst om dit udtryk – og stemmer det overens med det, du ønsker at udtrykke.

Kreativ Skrivning er et kursus, som klassen får tilknyttet i efteråret, og det er ikke bundet op på faglige bekendtgørelser. Kreativ skrivning er ikke en lektiecafé, der skal understøtte bestemte faglige kompetencer, men handler netop om, at du skriver dig fri af eget og andres forventningspres. I Kreativ Skrivning er det dig, der bestemmer dit udtryk.

Når du søger optagelse på HF Kreativ Skrivning via optagelse.dk, er det vigtigt, at du skriver HF Kreativ Skrivning i kommentarfeltet på din ansøgning.

Få hjælp af 2-årig HF Vejledningen

Du kan kontakte Vejledningen for den 2-årige HF, hvis du har spørgsmål om uddannelsen eller ansøgningsprocessen.

Vælg den uddannelse, du er i gang med at tilmelde dig.

Tilmelding til HF, AVU og FVU
HF - Gymnasial uddannelse
AVU - 9. og 10. klasse for voksne
FVU - Læse, skrive og regne
Tilmelding til GS
GSK - Gymnasiale suppleringskurser
SOF - Supplerende overbygningsforløb